Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:15

11.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vltavín nasázel v pražském derby v první půli čtyři branky, výhru si už pohlídal


Branky


0

V atraktivním zápase pražských celků uspěli hosté z Vltavínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pejša vsítil dvakrát

Hned vstup do zápasu měl pro domácí tým fatální vyústění. Po dvou minutách hry a výkopu branáře hostí Pávka se míč dvakrát odrazil od země, aniž by ho někdo z bránících domácích hráčů zasáhl, a tak musel brankář Havránek vyběhnout až na hranici vápna. Tady mu byl odpískán faul na Pejšu. Trestný kop těsně za hranicí šestnáctky kopnul přes zeď druhý útočník Vltavínu Hodas a Havránek ho na čáře chytil, přestože ho ještě atakovali dva hráči soupeře. Chtěl pak balon rozehrát, ale na signalizaci asistenta hlavní rozhodčí vzápětí odpískal gól. Protesty rozzlobeného brankáře Vyšehradu, že míč v žádném případě nepřešel brankovou čáru, byly marné, gól platil: 0:1.

 

Góly začaly rychle přibývat. V 10. min. předvedl Drobílek samostatnou a technicky vytříbenou akci na levé straně hřiště, obklopen třemi hráči v zelených dresech pak odcentroval do vápna, kde se mezi dvěma zadáky soupeře prosadil hlavičkující Čtvrtníček: 1:1!

 

Vyrovnaný stav vydržel domácímu týmu, přesně na vteřinu, jedinou minutu. Hned po rozehrání ze středu hřiště prošli Holešovičtí po levé straně až do rohu hřiště, odkud odcentroval Schindler a na malém vápně se prosadil hlavou Pejša: 1:2. To byla druhá facka pro obrannou činnost Vyšehradu. Další šanci Vltavínu měl vzápětí Láncz, ale netrefil míč, jak by si přál. To na druhé straně hřiště Doležal balon z voleje trefil, bohužel však také před ním stojícího Čtvrtníčka, který už nestačil uhnout. A kapitán Matějka pálil zpoza vápna vedle.

 

 

Ve 26. min. vzápětí po výkopu brankáře Pávka překvapil jeho protějšek Havránka lobovanou střelou zdálky na zadní tyč Šípek: 1:3. O jedenáct minut později, po dalším nedůrazu zadáků Slavoje, z přihrávky Hodas trefil z malého vápna Pejša: 1:4. Takto hrozivé skóre bylo na ukazateli i v poločase.

Domácí tlak přinesl jen snížení

Necelé tři minuty po změně stran ale na pravé straně před diváky Kostorek přihrávkou nastartoval Drobílka, ten prošel až k vápnu, přesnou přihrávkou doleva našel nabíhajícího Haška a ten už neměl problém: 2:4!

 

 

Pak už se hrálo takřka stále před bránou Vltavínu. V 55. min. po Drobílkově trestném kopu a odraženém míči poslal zleva lobovaný míč na bránu hostí Madej, letěl přesně pod břevno a poblíž stojící diváci reklamovali, že Pávek už ho chytal za čarou, hrálo se však dál. Tlak Vyšehradu zesílil a šance měli Drobílek, Klesa, Matějka, Hašek a dvě Čtvrtníček, jenž v 74. min. trefil tyč a vzápětí, po rohu Klesy, hlavičkoval těsně vedle. Vltavín se dostal ve druhé půli k jedinému střeleckému pokusu, protože se musel stále věnovat bránění, a to se mu i se štěstím dařilo, a tak vyhrál 4:2.

 

ZDROJ: www.slavojvysehrad.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra): „Zápas jsme ztratili v prvním poločase, kdy jsme kromě gólu Čtvrtníčka nebyli schopni téměř ničeho. Opět jsme chybovali při defenzivní činnosti, při obsazování protihráčů. Navíc takovým způsobem, že se to na této úrovni vidí jen málokdy. První poločas se tak odehrál v režii Vltavínu, druhý už v naší, ale z převahy a spousty šancí jsme vytěžili jen gól na 2:4. Bojovali jsme, prali se o výsledek, chybělo nám však i sportovní štěstí, jako například při střele Čtvrtníčka do tyče. Nezbývá nám, než se připravit co nejlépe na zápas v Benešově a přivézt odsud body.“

FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér, pro slavojvysehrad.cz): „Snaha o aktivní hru se nám v prvním poločase dařila, a vytěžili jsme z ní vedení 4:1. Nepamatuji, že bychom dali někdy čtyři góly za poločas. Ve druhé půli nás domácí zatlačili, hlavně Čtvrtníček byl velmi nebezpečný, ale zvládli jsme to. Den před zápasem jsme trénovali na umělce Sparty, to nám pomohlo k lepší aklimatizaci na povrch hřiště.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - D. Matějka [-] , J. Čtvrtníček [-] , D. Hradecký [-] , F. Drobílek [-] , O. Kostorek [-] (72. K. Kulhavý [-] ) , T. Madej [-] , J. Macej [-] (46. D. Hašek [-] ) , M. Klesa [-] , J. Doležal [-] , V. Máče [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , L. Láncz [-] (62. B. Abena [-] ) , M. Schindler [-] , O. Šípek [-] (86. R. Macháč [-] ) , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] (89. J. Eichler [-] ) , M. Hovorka [-] , J. Růžička [-] , D. Podzimek [-] (75. D. Pozníček [-] ) , J. Hodas [-] (81. C. Maione [-] )

Hráči zápasu: P. Pejša , J. Hodas .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - ČECHLOVSKÝ Ondřej, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.