3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 10:15

8.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dva góly Urbance, luxusní lob Krajáka a Převýšov dokázal porazit Jirny


Branky


3. J. Urbanec (p.) , 64. L. Kraják , 73. J. Urbanec - 50. M. Stockner
0

Jirenští fotbalisté sice v minulém kole porazili vysoko Benátky, ale v Převýšově na body nedosáhli. Rozhodující trefu si připsal Kraják po velmi přesném lobu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól z penalty

Domácí tým šel do vedení po třech minutách, když faul na Pavla Nováka potrestal z penalty Jakub Urbanec, jehož zakončení doprostřed Kafka nevyrazil – 1:0. Na další trefy se čekalo marně, jelikož to byla jediná trefa za celý první poločas.

Odražený balon uklidil Kraják mezi tři tyče

Podobnou rychlostí, jako Převýšov v prvním poločase, nastoupily Jirny do druhého. Procházka odcentroval do vápna, kde se dokázal zorientovat Marek Stockner a vyrovnal – 1:1. Nerozhodný stav vydržel necelou čtvrt hodinu. Jeden z domácích hráčů unikal k dlouhému nákopu, proti němu sice vystartoval Kafka a hlavičkový souboj mimo vápno vyhrál, ale balon dolétl k Lukáši Krajákovi, pro kterého bylo úkolem vyslat lob na odkrytou bránu. Zakončení bylo tak přesně mířené, že ho nedokázal vyhlavičkovat ani jeden z navrátivších hráčů Jiren na brankové čáře – 2:1.

 

V 73. minutě měl na kopačkách další trefu Bastin, jehož pokus zastavilo břevno. Pár vteřin poté už Převýšov své vedení přece jen navýšil, Jakub Urbanec se uvolnil na levé straně pokutového území a střelou na zadní tyč Kafku překonal – 3:1. Dvoubrankové vedení Převýšov udržel.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Perlička zápasu: Převýšov je doma velice silný, v posledním zápase ale ztratil domácí neporazitelnost, výhrou nad Jirny ale všem vzkázal, že z Převýšova se jen tak body vozit nebudou! Jakub Urbanec už v sezóně nastřílel dva hattricky, i tentokrát měl k němu blízko.




Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Jarkovský [-] , L. Vyšehrad [-] , J. Špidlen [-] , J. Černý [-] - D. Živný [-] (50. T. Bastin [-] ) , T. Sedláček [-] , T. Labík [-] (67. T. Hynek [-] ) , J. Urbanec [-] (88. M. Zezula [-] ) , P. Novák [-] (48. L. Kraják [-] ) , J. Věchet [-] (90. R. Korba [-] ) - -

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - O. Kejha [-] , M. Parys [-] , J. Procházka [-] , L. Hruška [-] - J. Vondráček [-] , J. Černý [-] , M. Čepelák [-] , M. Stockner [-] , L. Křeček [-] - P. Vandas [-] -

ŽK: 55. T. Labík , 56. J. Jarkovský , 73. T. Hynek , 90. T. Bastin - 42. P. Vandas .
Hráči zápasu: J. Urbanec .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Hanousek Karel - KRUPA Jan, MARTÍNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.