1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2017 16:30

17.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolo plné hattricků. Kopecký tím svým zařídil další výhru Chrudimi


Branky


9. M. Hanuš - 27. L. Kopecký , 32. L. Kopecký (p.) , 56. L. Kopecký
0

Chrudim získala další tři body a na čele opět o bod navýšila svůj náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopecký začal svojí show

Chrudimští v roli favorita začali opatrně. Drželi míč, ale do ohrožení branky se nedostali. Domácí se také nikam nehrnuli a tak byl začátek utkání z obou stran vlažný. V 9. minutě se však domácí dostali do vážnější šance Surmaj postupoval sám na brankáře Mrázka, ten mu vyběhnutím šanci zlikvidoval, ale Sumraj ještě nahrál Hanušovi, pro kterého již nebyl problém vstřelit vedoucí gól 1:0. Rázem bylo domácích plné hřiště a hosté byli rychlým gólem zaskočeni. Ve 13. minutě mohli domácí zvýšit, ale Zdržálkovu střelu do polo odkryté branky tělem vyrazil Drahoš. Domácí se snažili držet míč. Hostům se v této fázi zápasu nedařilo dle jejich představ. Mírné úpravy v sestavě však chrudimské nastartovali a začali soupeře přehrávat. Ve 27. minutě si na centr Kesnera naskočil Kopecký a hlavou do šibenice nedal domácímu brankáři šanci 1:1. Hosté ožili a soupeře ještě více zatlačili. Ve 30. minutě chybělo Kučerovi několik centimetrů, aby dopravil míč do sítě. Ve 31. minutě střílel kapitán Langr vedle domácí branky a o minutu později se střelecky nevedlo ani Kučerovi, jehož střelu brankář kryl. Ve 33. minutě hlavičkoval Vodrážka na domácí branku, ale jeden z obránců zahrál při obraném zákroku rukou. Nařízený pokutový kop proměnil s přehledem Kopecký 1:2. V 41. minutě mohl Kopecký přidat třetí gól, ale jeho střelu dokázal domácí brankář Plachý vytěsnit na roh. Z toho hosté nezahrozili a tak se odcházelo do kabin za stavu 1:2 pro mfkáče. Chrudimští v první půli otočili nepříznivý stav a ke konci poločasu již byli lepším týmem a vedení tak bylo zcela zasloužené. 

Už jen jedna branka

Do druhého poločasu vstoupili aktivně znovu hosté, nejprve měl možnost skóre utkání navýšit Kučera, ale brankář Plachý byl na místě. V 54. minutě se za obranu domácích dostal Ptáček, ale ani on nedokázal na brankáře domácích vyzrát. V 57. minutě si vzal míč kousek za polovinou hřiště chrudimský Kopecký, udělal několik rychlých kroků do rozestoupené obrany a přesnou ranou k tyči završil svůj hattrick 1:3. Domácí fotbalisté zcela odpadli a hosté si připravovali jednu šanci za druhou. Bohužel již brankáře domácích překonat nedokázali. Kučera, Dostálek, Kopecký ani Ptáček úspěšní nebyli a tak utkání skončilo výhrou hostí 1:3. Nutno dodat, že zcela zaslouženou hlavně z důvodu zlepšené hry ve druhém poločase.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz



Sestavy


FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - P. Václavek [-] , L. Šlehofer [-] , D. Zdržálek [-] (60. R. Dvořák [-] ) , D. Surmaj [-] (76. J. Blažek [-] ) , J. Trýzna [-] (72. J. Heřman [-] ) , M. Hanuš [-] , T. Jelínek [-] (82. M. Batryn [-] ) , J. Šimkovský [-] , J. Grunert [-] , D. Šustr [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] (85. D. Vašulín [-] ) , L. Kopecký [-] , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (82. J. Stránský [-] ) , O. Kesner [-] (90. F. Holeček [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , S. Langr [-] , D. Vodrážka [-] (46. L. Mastík [-] )

ŽK: 32. J. Grunert , 79. J. Blažek - 68. P. Drahoš .
Hráči zápasu: L. Kopecký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - HANOUSEK Karel, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.