1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brozany bojovaly až do konce, ale na Melechovského trefu odpověď nenašly


Branky


0

Ve třetím kole se Jirny poprvé představily na vlastním hřišti a zápas s Brozany nabídl zajímavou podívanou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melechovský jako první překonal Lipše

Úvodní minuty zápasu patřily domácí Viktorii. Ve 22. minutě po přihrávce Pavla Vandase skóroval kanonýr Aleš Melechovský, nejlepší střelec loňského ročníku ČFL s 26 góly. Jak se později ukázalo, tato jeho trefa rozhodla o osudu celého zápasu. Brankář Lipš tak poprvé v sezóně inkasoval a bylo to 1:0.

Domácí tým se přitom snažil svůj náskok pojistit. Ve 35. minutě znovu po přihrávce od Pavla Vandase se dostal do šance i druhý útočník Martin Klán a brankář hostí Lipš měl plné ruce práce, aby míč neskončil za jeho zády. Brozanští bojovali, ale domácí měli v ofenzivě v první půli jasně navrch a jen mohli litovat, že se jim nepodařil poslat míč do sítě vícekrát.

Domácím se přestalo dařit ve středu hřiště

Ve druhém poločase Brozany zvýšily tempo, snažily se vyrovnat a bojovaly až do konce utkání. Na Melechovského trefu však odpověď nenašly. Mladý brankář Jiren František Kafka se měl co ohánět, aby uhájil čisté konto, a to se mu podařilo. Zůstal tak už podruhé za sebou neprůstřelný.

V ofenzivní činnosti toho sice domácí fotbalisté po změně stran moc neukázali, ale tři body vybojovali a před středečním zápasem na Vyšehradě to znamená postavení na pátém místě tabulky. Brozany ale potvrdily, že tentokrát jsou na ČFL lépe připraveny než při předloňském působení a ve druhé půli obhájci titulu dokázaly zatopit.

 

(s využitím www.viktoriejirny.cz)



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér): "První poločas byl velmi dobrý, měli jsme dát možná i tři další branky a mohlo být po zápase. Každopádně soupeř předvedl velice sympatický výkon, bojoval celou dobu. Druhá půle pak byla z naší strany velmi špatná, nedařilo se nám udržet ve středu balón a soupeř toho využíval, zlobil z brejků a měl šance. Takže jsme rádi, že to skončilo naší výhrou. Hráčem zápasu byl defenzivní záložník Mareš."

SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (manažer A týmu):



Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , L. Hruška [-] , M. Parys [-] - J. Vondráček [-] (78. L. Křeček [-] ) , M. Mareš [-] , P. Vandas [-] (75. J. Procházka [-] ) , M. Stockner [-] (60. D. Kocourek [-] ) - A. Melechovský [-] (90. R. Stöckner [-] ) , M. Klán [-]

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - J. Stehlík [-] , J. Franc [-] , R. Cibulka [-] , T. Bubeníček [-] - I. Šollar [-] (75. P. Hovorka [-] ) , R. Slanička [-] , M. Marič [-] (67. C. Chukwuma [-] ) , M. Studecký [-] (83. T. Modr [-] ) , P. Tichý [-] - J. Benda [-] (71. B. Spirkoski [-] ) -

ŽK: 14. J. Franc , 40. M. Marič , 68. M. Studecký , 81. C. Chukwuma .
Hráči zápasu: M. Mareš .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kalenda Jan - HURYCH Jan, MUSIL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.