3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 10:15

3.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Famózní obrat v závěru - dvěma góly si Vltavín zajistil tři body!


Branky


34. J. Hodas (p.) , 88. J. Růžička , 90. P. Pejša - 7. R. Korba , 44. J. Věchet
0

Převýšov si může drbat hlavu... Ještě tři minuty před koncem držel vedení 2:1 a měl nakročeno k zisku cenného skalpu. Svěřenci trenéra Frýdka se ale nevzdali a góly v 88. a 93. minutě utkání otočili!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převýšov sehrál první půli výborně

Vltavín mohutně favorizovali i tipéři v naší tipovačce, ale i převýšovský celek patří k těm nejfotbalovějším v soutěži a utkání tak slibovalo atraktivní podívanou. A brzy přineslo i úvodní trefu. Postarali se o ni v 7. minutě hosté, jmenovitě Korba. Domácí posléze byli aktivnější, ale kombinace se Vltavínským tentokrát nedařila podle představ a se zahrávanými rohy si převýšovská defenziva poradila. Jenže tak dobře si nevedla ve 34. minutě, sudí Grimm nařídil penaltu pro domácí a Hodas se proti Stejskalovi nemýlil.

 

 

Převýšov to tak nenechal a ještě do půle si vzal vedení zpět, když uspěl Věchet a bylo to 1:2. Hosté předvedli v prvním poločase vydařený taktický výkon.

Domácí euforie

Vltavín se ve druhém dějství tlačil do útoku, do hry nasadil hned dvě nové tváře. Převýšov se dále držel taktiky vyrážet do rychlých brejků. Vltavín si první velkou šanci vytvořil v 74. minutě, ale Stejskal podržel své spoluhráče. Domácí Lokáda stupňovala svůj nátlak, hosté přestali být postupem času aktivní směrem dopředu a poslední desetiminutovku jen čekali na konec zápasu. A to se Převýšovu vymstilo, byť Vltavín dlouho ne a ne vymyslet zakončení. Nakonec se mu to povedlo po svém už čtrnáctém rohu v utkání. Ve vápně skákal trestuhodně osamocen Růžička a v pohodě poslal míč za Stejskala.

 

 

 To nebylo vše, ani na penalty nedošlo. Podzimkova střela byla v 92. minutě sražena na 15. rohový kop Lokády, ten byl opět zahrán výborně a Petr Pejša vyskočil nejvýše- Hosté se ještě zlobili, že si pomohl při zakončení rukou, ale nebylo jim to nic platné – 3:2 a Vltavín zázračně otočil zápas.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Byl to od nás utrápený, spíše ubojovaný výkon. Hlavně v prvním poločase se nám nedařilo kombinovat, ztráceli jsme míče a soupeř šel zaslouženě do vedení. Myslel jsem si, že vyrovnání nás nakopne, ale soupeř opět zaslouženě vedl 2:1. Naši hru oživila střídání, kdy na hřiště přišli Šípek s Podzimkem, před kluky musím smeknout, jak druhý poločas do soupeře bušili. Převýšov měl ale rychlé brejkové akce, které nedotáhl do konce. Růžička pak vyrovnal pěkným gólem hlavou Růžička a v 93. minutě po rohu po trmě vrmě jsme dali na 3:2. Tři body jsme vydřeli. Nejlepším hráčem od nás byl útočník Pejša."

SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Chtěli jsme hrát v zataženém bloku a nutit domácí, aby útočili do plných. To se nám dařilo, první poločas jsme sehráli výborně a vedli jsme 2:1 Bohužel ve druhém poločase už jsme směrem dopředu tak aktivní směrem dopředu nebyli, domácí se tlačili více a více do zakončení, po jedné standardní situaci vyrovnali a bohužel pro nás v 93. minutě vsítili branku na 3:2. Hráčem zápasu za nás brankář Jan Stejskal."



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - O. Janda [-] , D. Tichý [-] (84. J. Vokoun [-] ) , M. Schindler [-] (64. C. Maione [-] ) , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] , R. Macháč [-] (46. O. Šípek [-] ) , B. Abena [-] (46. D. Podzimek [-] ) , J. Hodas [-] , V. Valíček [-] (64. J. Růžička [-] ) , D. Pozníček [-]

SK Převýšov
J. Stejskal [-] - J. Špidlen [-] , M. Kosař [-] (86. J. Bláha [-] ) , L. Vyšehrad [-] , J. Černý [-] - T. Labík [-] , L. Kraják [-] , T. Hynek [-] , T. Sedláček [-] (73. M. Zezula [-] ) , J. Věchet [-] (88. J. Jarkovský [-] ) - R. Korba [-] (73. P. Veselka [-] )

Hráči zápasu: P. Pejša - J. Stejskal .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.