0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nymburk se proti Vltavínu před téměř šesti sty diváky vytáhl, sebral mu bod


Branky


0

Domácí kouč Jiří Kabyl po zápase litoval neproměněných šancí svého celku ze druhého poločasu. Vltavín se proti nováčkovi pořádně nadřel a nakonec slavil výhru až po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vltavínská převaha

Vltavín vstupoval do utkání jako jasný favorit, ale domácím hrála do karet výtečná návštěva, která do Areálu Vekslák zavítala. Šest stovek diváků bylo zvědavých na to, jak si Nymburk poprvé v ČFL v domácím prostředí povede. Hosté v prvním poločase prokazovali, že si jeho hráči na hřišti rozumí a podařilo se jim Nymburk zatlačit na obrannou polovinu. Nymburská defenziva ale herní převahu soupeře zvládala držet na uzdě, Jungr sice musel několikrát zasahovat, ale vyloženou gólovku řešit nemusel.

Tři domácí gólovky

Vltavín toužil utkání zlomit ve svůj prospěch, Nymburk ale bojoval a na hřišti se přiostřilo. A práci měl ve druhém poločase i gólman Pávek. A jakou! Domácí na něj totiž hned třikrát postupovali v přečíslení. Pávek domácí pokusy dvakrát skvěle zlikvidoval, jednou Nymburští finální fázi nezvládli a nevystřelili. Vltavín se přihlásil o slovo v 88. minutě, ale Pozníček rozhodnout odmítl.

Pávek a spol. se radovali

Penalty nakonec nabídli hned devět sérií. Hned pětice hráčů v nich zaváhala – za domácí Chlapec, Svoboda a při posledním pokusu neproměnil Heřčík, za Vltavín Pejša s Abenou. Druhý bod nakonec brali z rozstřelu Pražané. Nymburk po porážce v prvním kole naznačil své možnosti a jednoho z favoritů na titul pořádně prověřil.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
Jiří Kabyl (trenér): "Lokáda byla těžkým, fotbalovým soupeřem. Udělali jsme s nimi bod, ale ve druhé půli jsme měli tři ložené šance, hosté už takové ani neměli. Je to možná i škoda, mohli jsme divákům, kterých přišlo na šest set, připravit ještě lepší zážitek. Ale i tak jsme spokojení, s ČFL se sžíváme, učíme se ji hrát a myslím, že kluci zápas odehráli se ctí. Ale mohli jsme být ještě veselejší."

FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "U nováčka skoro plný stadion, nádherná atmosféra. V první půli se hrálo na jednu bránu, ale domácí obrana naše centry dobře odvracela, vytvořili jsme si tak jen jednu dvě pološance. Ve druhé půli jsme chtěli rozhodnout, takže jsme hru více otevírali a domácí šli třikrát do výborného brejku. Jednou ho vyřešili špatně, dvakrát nás podržel Pávek. Mohli jsme tak i prohrát. V penaltách už jsme měli štěstí, domácí šli dvakrát potvrzovat a Pávas to opět dvakrát vychytal. Takže pokud se ptáte na hráče zápasu, tak od nás je to tentokrát jednoznačné."



Sestavy


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
M. Jungr [-] - J. Kabyl [-] (80. T. Valín [-] ) , F. Franc [-] (73. M. Houžvička [-] ) , F. Vyskočil [-] , T. Petr [-] , T. Svoboda [-] , J. Cáska [-] , M. Bodlák [-] , T. Jeník [-] (46. L. Nepovím [-] ) , V. Herčík [-] , T. Chlapec [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , O. Janda [-] , D. Pozníček [-] , M. Schindler [-] (61. O. Šípek [-] ) , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] , R. Macháč [-] (65. V. Valíček [-] ) , J. Růžička [-] (80. J. Vokoun [-] ) , B. Abena [-] , J. Hodas [-] (61. D. Podzimek [-] )

ŽK: 44. T. Jeník - 36. B. Abena , 55. M. Uvíra , 68. V. Valíček , 87. D. Tichý .
Hráči zápasu: T. Svoboda - O. Koblenc .
Počet diváků: 529. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.