0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2017 10:30

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Volduchy zvládly i odvetu a nahrazují Nýřany v I.B třídě!


Branky


0

Volduchy si přivezly nadějné vedení 2:0. Brankář Jakub Fous zamknul za pomoci svých beků bránu i tentokrát, jediným úspěšným střelcem zápasu byl Rieger a Volduchy slaví postup! Domácí snahu ještě oslabil svým vyloučením ze 70. minuty Voráček. Více v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Fous vytáhl důležitý zákrok

Volduchy přijely do Nýřan při vědomí dvoubrankového náskoku s jasnou taktikou - pozorně a zodpovědně bránit a čekat na chyby v nýřanské obraně. A první obrovskou šanci měl právě po zaváhání domácích beků voldušský Pernica, který pílil zblízka jen do obránce. Nýřany postupně přitlačily na pilu, ale hosté přežili všechny rohové kopy a standardní situace bez úhony. Po půlhodině hry mohli jít Nýřanští přece jen do vedení, jenomže proti zakončení vytasil fantastický zákrok nohou gólman Fous. 

Do konce první půle ještě viděl pěkně zaplněný stadion po jedné velké šanci na obou stranách. Za Volduchy se neprosadil J. Černý.

Rieger šokoval domácí tým

Druhý poločas odstartoval brejkem Volduch, Rieger se krásně uvolnil a křižnou ránou na vzdálenější tyč poslal svůj celek do vedení - 0:1!

Pro domácí to byl šok, protože k postupu rázem potřebovali čtyři branky. S kvalitou hry šli nýřanští hráči po inkasované brance viditelně dolů a začali se prezentovat spíše ostrými zákroky než akcemi, které je zdobily v prvním poločase. Volduchy ovládly hru a mohly několikrát navýšit skóre. Brejky Jana Černého či Riegera ovšem zůstaly nevyužity, v dobré pozici neuspěl ani Pisařovič. Hosty přijel podpořit početný dav fanoušků, kteří se na konci mohli radovat ze zaslouženého vítězství a návratu do I.B třídy. 

 

Voldušské oslavy tak s příchodem sobotního poledne odstartovaly a budou nejspíše hodně dlouhé...

 

AUTOR: Jan Vild

 

 



Sestavy


TJ Nýřany
M. Procházka [-] - J. Rosol [-] , M. Prach [-] , Z. Zdvihal [-] , T. Voráček [-] - J. Niedermayer [-] , B. Németh [-] (61. L. Šlégl [-] ) , V. Kočí [-] , P. Duspiva [-] - M. Štěpánek [-] , J. Folk [-] (61. J. Hauer [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - A. Beran [-] , E. Gvizd [-] , F. Melka [-] , V. Černý [-] - R. Pernica [-] (81. P. Vaněček [-] ) , T. Kratochvíl [-] (71. M. Pisařovič [-] ) , R. Hoblík [-] , J. Straka [-] - D. Rieger [-] (74. M. Zlatohlávek [-] ) , J. Černý [-] (84. L. Straka [-] )

ŽK: 55. V. Kočí , 62. P. Duspiva , 65. J. Niedermayer , 66. T. Voráček - 62. R. Pernica , 75. F. Melka . ČK: 70. T. Voráček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.