Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2017 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po deseti minutách to vypadalo na jasný zápas, Malesice ale zabraly a odveta bude ještě napínavá


Branky


0

Mochtín vlétl do zápasu jako uragán a po deseti minutách to vypadalo na jasnou baráž. Domácí ale následně polevili a Malesice toho využily, když jim přijatelný výsledek pro odvetu zajistil v 86. minutě Svoboda. Konečné skóre ukazuje, že odveta bude ještě hodně zajímavá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli raketový start do zápasu

První zápas Mochtína s Malesicemi začal ve velkém tempu. A domácí ho začali ve velkém stylu, protože již ve třetí minutě šli do vedení. Všemu předcházela ještě tyč po rohovém kopu v první minutě. O dvě minuty později už se ale domácí trefili, když po dalším rohovém kopu se dostal k odraženému míči Zbyněk Smolík a otevřel skóre přízemní střelou k levé tyči zpoza vápna – 1:0!

 

V osmé minutě domácí vstřelili druhou branku. Babka byl faulován na hranici velkého vápna, k trestnému kopu se postavil Jiří Čeleda, který dělovkou nedal brankáři Brousilovi žádnou šanci – 2:0!

 

Malesice se oklepaly po čtvrt hodině hry a také to bylo po rohovém kopu. Hned svůj první dokázaly využít a zásluhou kapitána Milana Legáta snížily na 2:1!

 

Po divokém úvodu obě mužstva zlepšila obrannou činnost a nikdo se nikam nehnal, neb v Mochtíně panovalo velké vedro.

 

Domácí polevili a hosté toho začínali pomalu využívat. Ve 21. minutě vyslal tvrdou střelu na brankáře Kodeše Jiří Svoboda, ten ale jeho pokus z pětadvaceti metrů vyrazil na rohový kop.

 

V dalších minutách šance byly, ale spíše se hrálo ve středu hřiště, a to velmi bojovně a tvrdě. První půle skončila vedením Mochtína 2:1.

Svoboda vykřesal Malesicím naději

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji domácí, kteří byli v 55. minutě blízko branky. Po trestném kopu Čeledy ale těsně minul Jiří Dolejš.

 

Třináct minut nato už se ale domácí z branky radovali. Mochtínští předvedli pěknou akci na jejímž konci byl Jaroslav Cihlář, který střelou zhruba z osmi metrů překonal brankáře Brousila potřetí v zápase – 3:1!

 

Mochtín pokračoval ve své aktivní hře a vytvářel si i více šancí, než soupeř. Ten se snažil, ale nic velkého nevymyslel, až přišla 86. minuta. V té předvedl krásnou individuální akci Jiří Svoboda, který obešel tři obránce Mochtína a z hranice vápna tvrdou střelou překonal Kodeše a zadělal tak na drama – 3:2!

 

Domácí přesto svůj náskok pohlídali a do odvety mohli jít o něco málo šťastnější.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Stanislav Jarabica, trenér: Od první minuty jsme hosty dostali pod velký tlak a už v sedmé minutě jsme vedli 2:0. Bohužel jsme přestali hrát a hosté převzali iniciativu, což pramenilo ke snížení na 2:1. Druhý poločas se hrál nahoru dolů a pro nás navýšení skóre na 3:1 J. Cihlářem v 70.minutě. V 86. minutě se lehce uvolnil hostující hráč a z hranice šestnáctky snížil na konečných 3:2. Tenhle dvojzápas je otevřený a věřím, že to zvládneme, i když to nebude nic lehkého.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] , J. Dolejš [-] - J. Cihlář [-] (80. Z. Plánička [-] ) , T. Babka [-] , T. Velek [-] , J. Čeleda [-] - L. Kašpar [-] (86. P. Švátora [-] ) , Z. Smolík [-] (46. J. Pretzelmayer [-] )

TJ Sokol Malesice
O. Brousil [-] - J. Svoboda [-] , O. Pondělík [-] , M. Betinec [-] , T. Čečil [-] - M. Nachtmann [-] (84. J. Mrvka [-] ) , M. Legát [-] , J. Buršík [-] , M. Otýs [-] - R. Kazda [-] , L. Hofmeister [-] (73. P. Henrich [-] )

ŽK: 47. Z. Novák - 7. L. Hofmeister , 45. O. Pondělík , 70. J. Svoboda , 87. T. Čečil .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.