3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

24.kolo, Liberecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souhra nepříjemností potopila Rapid


Branky


36. F. Koubek , 38. L. Kázmer , 82. M. Jíra - 72. L. Halama
0

Rapid přijel do Mírové bojovat o záchranu. Značně oslabený kádr o hrajícího trenéra Halamu to měl opravdu težké. Na hřišti byly k vidění krásné šance, ale bohužel pro vojáky neproměněné. Výsledek zápasu však ještě bude muset potvrdit či změnit Sportovně technická komise, neboť vzhledem k technickým potížím pořadatelů s tiskem zápisu, které vyřešil až liberecký asistent Fišer, začalo utkání s dvacetipěti minutovým zpožděním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přišla řada nepříjemností

Velmi důležitý zápas pro další vývoj u dna tabulky nezačal pro liberecký tým dobře. Kvůli zranění zůstal na lavičce hrající trenér a opora zadních řad Lukáš Halama, při rozcvičování pocítil bolest v tříslech další člen základní sestavy Němec a do třetice všeho zlého souboj ve 3. minutě odnesl kotník brankáře Svobody.  Přesto na hřišti Rapid vládl, soupeř se nedostal přes jeho obrannou lajnu a hra dopředu vyústila v několik slibných šancí. Jenže se na kopačky hostujících borců vrátila smůla při zakončování akcí. Takže se radovali domácí, když si po centru ve 36. Koubek poradil s indisponovaným Svobodou a v zápětí přidal druhou trefu Kázmer. Nebylo zbytí, mezi tři tyče musel hráč z pole. A Petr Lukáč se tohoto úkolu zhostil absolutně na výbornou.  Byl pro útočníky Mírové nepřekonatelný, za to ofenzíva hostujícího týmu se neustále marně pokoušela srovnat si mířidla. Šance si vojáci dokázali vytvořit, ale efekt v podobě vstřeleného gólu stále nepřicházel.

Jiskra naděje přišla, ale v zápětí padla naděje vojáků

Navíc docházely síly čtyřem statečným pomocníkům z řad dorostu, kteří měli v nohách svůj dopolední vítězný zápas. Takže musel na plac L. Halama a jemu se podařilo snížit v 72. po nádherně trefeném trestném kopu z hranice vápna. Vykřesaná naděje však padla v 82.minutě, kdy zkušený Jíra proměnil penaltu, kterou po poradě s čárovým kolegou nařídil sudí po souboji na hranici vápna. Lukáč sice vystihl směr, ale střela byla dobře umístěná a dostatečně prudká.



Ohlasy k zápasu


Mírová
Michal Kovář ( trenér Mírové ) domácího celku: Jsme rádi za vydřenou výhru a dobře kopnutou penaltu.

VTJ Rapid
Lukáš Halama ( trenér VTJ Rapid ) hostujícího týmu: Bohužel tato prohra je další mínus pro naši záchranu. Od dalšího kola musíme zabrat a již jen vyhrávat, abychom se udrželi v soutěži.



Sestavy


Mírová
S. Bejda [-] - F. Koubek [-] , L. Kázmer [-] , M. Jíra [-] , L. Hejduk [-] - M. Kovář [-] , V. Hadač [-] , D. Grebeníček [-] , S. Bejda [-] - F. Koubek [-] , Š. Rulc [-]

VTJ Rapid
T. Svoboda [-] - P. Soukeník [-] , P. Halama [-] , P. Lukáč [-] , P. Proche [-] - R. Barbořák [-] , D. Hořák [-] , M. Stuchlík [-] , D. Kejdana [-] - J. Bohm [-] , J. Železný [-]

Místo: ..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Pěnčín 18 52:19 47
2 SK Jívan Bělá 18 48:21 40
3 TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou 18 46:35 36
4 SK Studenec 18 55:32 35
5 Rychnov 18 56:42 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Studnička 23
2 Jan Řeháček 17
3 Jakub Obršlík 16
4 Dominik Dupač 13
5 Patrik Matušek 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 60 47,6% 0
2 Jiří Klik 58 48,7% 0
3 Radek Hruška 36 42,9% 0
4 Vojtěch Brož 18 42,9% 0
5 Miroslav Liška 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku