0:1
(0:0)
52. E. Klemm
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Je téměř rozhodnuto, Rychnov udělal v Bukovanech důležitý krok


Branky


52. E. Klemm
0

Vzhledem k tomu, že se rychnovskému celku podařilo zdolat bukovanského soka i napotřetí, vypadá to, že je o všech místech v tabulce už téměř rozhodnut. Teoretické šance na nějaké posouvaní tu ještě jsou, ale spíše už to asi zůstane tak, jak je to nyní. Rychnov totiž v souboji o druhé místo porazil Bukovany 1:0, což mu přineslo tři body a pár kol před koncem je jasně druhý. Bukovany jsou třetí a v neděli budou držet palce lídrovi proti Oloví, které by se na ně mohlo ještě bodově dotáhnout. Pak by to byl v souboji o bronz ještě nejspíš boj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek do kabin

V první půli se toho na bukovanském hřišti příliš neudálo. Oba týmy působily opět velmi matně a bylo na nich vidět, že už v podstatě o nic nehrají. Žádné fotbalovosti se diváci nedočkali. V celkem vysokých teplotách se hrálo téměř bez pohybu a vše bylo spíše o bojovnosti, která ale také nikoho nikterak nezdobila. Zkrátka to bylo utkání v podstatě o ničem. Když nebudeme počítat pár slabých pokusů ze střední vzdálenosti, tak šance nebyly. Hrálo se i bez zápalu a tvrdších zákroků a jediné, co první půli ozvláštnilo byla žlutá karta pro Stanislava Milera. Více se už ale nestalo, a tak se do šaten odcházelo za stavu 0:0 a diváci určitě nemohli být spokojení.

Vyloučení Hamouze pomohlo Rychnovu

Rychnov začal první půli trochu aktivněji. Bukovany se zapomněly v kabině trochu déle a nemohly se ve druhém dějství dostat do tempa. Rychnov chvíli trochu tlačil, až se ve dvaapadesáté minutě dočkal po chybě soupeře trochu slepené branky Evžena Klemma. Až teprve inkasování Bukovany zase trochu nakoplo. A nyní už výrazněji. Od té doby měli totiž domácí mírnou převahu a snažili se vrátit do zápasu rychlým vyorvnáním. Beztak ale stále chyběla vyšší pohybová aktivita na to, aby nějaká akce stačila na překonání rychnovské defenzivy. Hosté zkrátka měli vše pod kontrolou. Dokázali se bránit a občas i vyrazili do drobné protiakce. Sami si ale neic vytvořit nedokázali. Ve čtyřiasedmdesáté minutě ale sudí viděl faul Miroslava Hamouze, který v tu chvíli už jednu žlutou kartu měl, a tak byl nucen jej předčasně poslat do šaten, čímž domácí útok ještě více oslabil. Tohle tedy nakonec definitivně rozhodlo. Bukovany se pak ještě snažily, lae bylo to marné. Rychnov uhájil těsnou výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: Já to říkám pokaždé. Tady už nikomu o nic nejde a je to strašně moc vidět. My jsme nedali šance. I když jsme hráli v deseti tak jsme měli mírnou převahu, ale ta koncovka nás prostě momentálně hodně trápí. Dokonce nás i hodně podržel brankář, ale soupeři to tam jednou přeci jen spadlo, a to mu stačilo.

SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
P. Bandurič [-] - M. Mikolášek [-] , L. Seman [-] , M. Hamouz [-] , J. Saska [-] (77. V. Vach [-] ) , J. Čech [-] , J. Bauchner [-] (63. J. Kukla [-] ) , K. Černý [-] , F. Žába [-] , Z. Repík [-] , V. Csorba [-] (67. O. Hums [-] )

SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - E. Klemm [-] , L. Onody [-] , K. Kreysa [-] , V. Volpov [-] , P. Peterka [-] , M. Peterka [-] , L. Kóhler [-] , K. Hladký [-] , S. Miler [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 60. M. Hamouz , 74. L. Seman - 37. S. Miler , 70. K. Kreysa . ČK: 74. M. Hamouz .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - KUKLA Jiří (N), KŘÍŽ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku