Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava totálně zdemolovala Rychnov, veze hladké tři body


Branky


0

Svatava nedopustila v Rychnově žádné drama. K utkání přistoupila naprosto zodpovědně a bez jakéhokoli problému rozhodla nečekaně už v první půli. Nakoenc vyhrála výsledkem 6:0 a domů se vracela jednoznačně spokojená. Tři kola před koncem má tak Svatava devítibodový náskok a jako jediná má zatím kladné skóre, a to jednoznačně. Pravděpodobně už tak nemůže o pozici lídra přijít. Jistotu bude mít ale jedině ve chvíli, kdy ještě jeden bod získá, nebo druhý Rychnov jeden ztratí. Zajímavé to ale pravděpodobně bude už jen v souboji o druhé místo mezi Rychnovem a Bukovany. Tyto týmy se potkají už příští víkend.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během čtvrthodiny bylo po utkání

Svatava začala tentokrtá výborně. Hend v úvodu se ujala iniciativy a soupeře jednoznačně přehrvala. Rychnov byl od první minuty vystaven velkému náporu, kterému odolat neodkázal. Už v páté minutě otevřel skóre Zdeněk Erhatr a od té doby se to s domácím týmem vezlo. Stačilo jen dalších deset minut, aby se trefili také David Juhár a Petr Harvalík. Během úvodní čtvrthodiny si tak Svatava zodpovědně vytvořila třibrankový náskok a v podstatě bylo po zápase. Rozhodunto. V následujících minutách už zvolnila i Svatava, která také nehodlala celý zápas ve vysokých teplotách odmakat na sto procent, a tak jen v poklidu držela balón a sem tam se občas odhodlala vytvořit si další šanci. Rychnov si nevytvořil vůbec nic. V podstatě se po divokém úvodu ani nedostal do hry. Svatavě se podařilo v sedmatřicáté minutě přidat ještě čtvrtou branku díky druhému zásahu Davida Juhára. To už bylo ale vše. První půle skončila výsledkem 0:4 a bylo jasné, že druhé dějství bude jen formalitou.

Poklidná dohra

Ani ve druhé půli se obraz hry neměnil. Svatava dál v poklidu udržovala své vedení, hrál s balónem a souepři ho příliš nepůjčovala. Oba celky v podstatě už chtěly jen zápas v poklidu dohrát, což se v podstatě také stalo. Vše ale proběhlo stejně jako v předchozích minutách pod taktovkou stále o něco lepší Svatavy, která se občas dostala  nějaké té šanci a občas také nějaké využila. Poprvé se ve druhé půli trefi lv jednašedsáté minutě Jan Tříska. Pak přišla celkem dlouhá gólová odmlka, ale v poslední desetiminutovce přeci jen ještě udělal za utkáním definitivní tečku Richard Vavrek, který upravil na konečných 6:0. Svatava tak v neděli vezla z Rychnova pohodlné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Kluci zvládli zápas naprosto skvěle, od začátku si šli za vítězstvím a měli vše pod kontrolou. Vzhledem k počasí to pro ně určitě nebylo nic snadného a zápas je stál hodně sil, ale nepoddali se tomu. Vyšel nám dobře úvod a od toho se pak už odvíjel celý zápas. Soupeř už zabrat nedokázal a my jsme si to ohlídali. Chtěl bych všechny pochválit. V těchto zápasech už v podstatě o nic nejde a jsem moc rád, že se kluci i tak dokáží vyhecovat.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - Č. Výborný [-] , L. Onody [-] , L. Kóhler [-] , J. Veršecký [-] , P. Neudert [-] , M. Peterka [-] , M. Dvořák [-] , P. Mentlík [-] , J. Karas [-] , K. Hylský [-]

TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - Z. Erhart [-] , P. Harvalík [-] , J. Tříska [-] , A. Lídl [-] , R. Holub [-] , L. Pech [-] , B. Vágner [-] , D. Juhár [-] , M. Kasl [-] , T. Pippenbacher [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku