2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 15:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov veze ubojované dva body z Bukovan


Branky


0

Skupinu o umístění načal v sobotu souboj Bukovan a Dolního Rychnova. A hned na úvod se potvrdila očekávání o tom, že bude většina zápasů dost vyrovnaná a bude hlavně o bojovnosti a štěstí. K boům měl tentokát o něco blíže téměř až do kocne Rychnov, ale Bukovany v závěru dokázaly vyrovnat, a tak zápas skončil spravedlivou remízou 2:2. Ovítězství Rychnova tak rozhodl až penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov dokázal vyrovnat a obstaral tak remízový poločas

Od začátku šlo v Bukovanech o hodně bojovné utkání. Hrálo se dost vyrovnaně se šancemi na obou stranách. O něco lépe na tom byly možná domácí, které hnaly domácí fanoušci. Už v patnácté minutě také otevřel skóre David Petřina, který tak hodně brzy poslal domácí celek do vedení. Ale na hře se nic neměnilo, i nadále se hrál vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách. Několik jich zahodily BUkovany, pár zase Rychnov. Ve velmi dobré pozici selhal třeba Ladislav Onody. Nakonec se ale hostující celek dočkal také, když se podařilo ve třiatřicáté minutě vyrovant Vladimíru Kohoutovi. Více už se ale v první půli nestalo, a tak se do kabin odcházelo za stavu 1:1.

Bukovany vyrovnaly na poslední chvíli

Ani ve druhé půli žádný z celků nijak výrazně nevynikal. Oba hrály stále se vší vervou a bojovaly ze všech sil. Utkání ale pak nakrátko pozdrželo zranění jednoho z hostujících hráčů, který si při skluzu nějak špatně přisedl a poranil koleno, kvůli čamuž se muselo čekat na sanitku. Tímto mu přejeme brzké uzdravení. Když se ale zápas zase rozběhl na plné obrátky, pokračovalo se v přetahované o body. V jednu chvíli se začalo trochu více dařit Rychnovu, který si vytvořil drobnou převahu. Patrik Neudert nejdřív jednu dobrou šanci zahodil, ale napodruhé už se prosadil a poslal Rychnov do vedení. Od té doby už tlačily ale hlavně Bukovany, které daly do vyrovnání veškeré síly. Dlouho se jim nedařilo a zdálo se, že nakoenc zratí všechny body. Jenže asi tři minuty před koncem si hostující brankář špatně postavil zeď, díky čemuž dokázal z přímého kopu vyrovnat Miroslav Hamouz. Utkání se tak nakoenc sravedlivě muselo přesunout k penaltám.

Jedna chyba rozhodla ve prospěch Rychnova

Při penaltovém rozstřelu si většina hráčů počínala velmi zkušeně a své exekutorské zkušenosti využila dokonale k využití. Přesněji tedy devět z deseti. Ten jediný chybující hráč na sobě měl dres Bukovan, což znamenalo jediné. Rychnov díky jeho omylu zvítězil a mohl lavit druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: Zase nás trápila střelecká nemohoucnost, nevyužili jsme ani těch nejvyloženějších šancí, čímž jsme ten zápas v podstatě i sami zremizovali. Myslím, že jsme měli zápas vyhrát. Ty zahozené šance nás sráží už delší dobu, ztrácíme kvůli nim body a je to problém, který prostě musíme odstranit, abychom začali vyhrávat. Zápas trochu poznamenalo zvláštní zranění jednoho hostujícího hráče, kterého musela odvážet sanitka. Doufáme, že to nebude nic vážného a přejeme mu brzké uzdravení. Na závěr bych jen chtěl pochválit našeho kapitána Kuklu, který odehrál skvělý zápas a dirigoval hru celého týmu.

SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž: Byl to zcela vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Chvíli měli navrch domácí, chvíli my. Zkrátka spravedlivá remíza. My jsme byli třem bodům blíže, ale ke konci jsme dostali hodně smolnou branku, která zápas odsoudila k penaltovému rozstřelu.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
J. Koptík [-] - D. Peřina [-] (55. V. Ševčík [-] ) , M. Hamouz [-] , J. Bauchner [-] , J. Saska [-] (65. L. Seman [-] ) , J. Čech [-] , V. Csorba [-] (76. Z. Repík [-] ) , M. Mikolášek [-] , J. Kukla [-] , F. Žába [-] , J. Čech [-] (62. P. Pařil [-] )

SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - M. Peterka [-] (80. L. Kóhler [-] ) , L. Onody [-] (55. D. Šefrna [-] ) , K. Kreysa [-] , P. Neudert [-] , V. Verner [-] , Č. Výborný [-] (56. E. Klemm [-] ) , M. Dvořák [-] (46. P. Mentlík [-] ) , S. Miler [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 84. M. Hamouz - 90. P. Mentlík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - PAŘIL Pavel (N), KLEMM Evžen (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku