Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 15:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rekrodní výprask téměř na závěr


Branky


0

Absolutně fantasticky se se sezónou rozloučila Lomnice. Ta se s Chodovskou na domácí půdě ve svém posledním letošním utkání vypořádala ve velkém stylu a připravila si pro své věrné publikum jako poděkování za celou sezónu rekordní gólový rekord. Jen těžko se mi bude vzpomínat, kdy naposledy se někomu něco podobného podařilo. Chodovská na jaře inkasuje jeden debaklový výprask za druhým, ale tentokrát bylo vše snad ještě jednoznačnější. Lomnice vyhrála v poměru 16:0. To je neuvěřitelné. Je ale pravdou, že Chodovská si vede dost špatně celé jaro. Za sedm zápasů dostala sedmapadesát branek, což je v průměru přes osm inkasování za zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Desítku atakovali Lomničtí už v první půli

Chodovská dorazila do Lomnice v deseti lidech a oslabené sestavě, takže bylo jasné, že nemá tentokrtá ani nejmenší šanci. Lomnice k zápasu navíc přistoupila velmi zodpovědně a hodlala si jej náležitě užít. Od začátku tlačilana pilu a dávala gól za gólem. První obstaral už ve třetí minutě Jan Kníř a v dalších desetiminutovkách se její vedení jen a jen navyšovalo. Šlo to až nečekaně snadno, a to Lomnice ještě mnoho šancí nevyužila. Do pětadvacáté minuty zvýšili dalšími čtyřmi zásahy na 5:0 ještě Petr Lorenz, Stanisalv Hauf, Roman Bureš a Marek Pitner. A noční můra Chodovské dál nebraa konců. Pokračovalo se dál jen na jednu branku a hosté působili tále více rezignovaně. Po chvíli přidal další branku František Obešlo a v poslední pětiminutovce první půle ještě dorazili soupeře Tomáš Troller, Michal Ohibský a podruhé Roman Bureš. Desítku se tak Lomnice pokusila atakvat už v první půli, ale na desetibrankové vedení už bylo jen málo času. Prestižní desátý zásah si tak museli domácí schovat až na druhou půli.

Dvě minuty stačili k desítce, pak už šlo jen o zábavu

Lomnice hrála fantasticky a zaslouží si velký obdiv. Vyhraný zápas totiž netoužila už jen nějak dohrát, ale chtěla si jej užít a především pobavit své fanoušky a odměnit je za věrnost v celé sezóně. A tak dál makala na sto procent a ke kýženému desátému zásahu potřeboval o půli střídající František Čermák jen necelé dvě minuty na hřišti. Hned vzápětí se však navíc František Čermák trefil znovu a po necelých šesti minutách druhé půle už hráč s číslem patnáct, František Čemrák, kompletoval hattrick. Pak řpišla po divokém úvodu kraťoulinká bezbranková pauza, kterou ale opět zhruba po sedmi minutách ukončil Frantiček Čermák. Poté se ale Lomnice na nějaký čas střelný prach zvlhnul. V dalších minutách Lomnice sice dál tlačila, ale branky nepadaly. V poslední patnáctiminutovce ale Chodovská zase několikrát kapitulovala. Trefit se dokázali ještě jednou Tomáš Troller, František Obešlo a na závěr ještě mladičký Matěj Polívka, který naskočil do zápasu až ve druhé půli. Lomnice tak nakonec zvítězila v poměru 16:0 a Chodovská se domů vracela s obrovský debaklem.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Roman Macek: Soupeř přijel v deseti lidech. Evidentně sezónu už jen dohrává a patří jim dík, že se zápas v klidu celý dohrál. Od začátku bylo jasné, že zápas skončí jednoznačně. Hráli jen na své půli, ale bojovali. Naví je ubíjelo tropické vedro, takže jsme je i díky možnosti střídání hravě přeběhali a dávali jsme gól za gólem. Není tedy, co hodnotit. Dobrým výkonem a výsledkem jsme se tak rozloučili s okresním přeborem. Jsme rozhodnutí, že postup přijmeme a půjdeme výše. Tudíž všem hráčům děkuji za vydařenou a odmakanou sezónou a všem soupeřům za to, že nás pěkně prověřili.

FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Lomnice B
F. Habr [-] - F. Obešlo [-] , R. Čipera [-] , P. Lorenz [-] (46. T. Ptáček [-] ) , M. Zach [-] - M. Ohibský [-] , S. Hauf [-] (46. F. Čermák [-] ) , M. Pitner [-] (46. D. Furch [-] ) , J. Kníř [-] - R. Bureš [-] (46. M. Polívka [-] ) , T. Troller [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - M. Gabčo [-] - T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] , L. Karpíšek [-] , J. Volek [-] - P. Binias [-] , T. Wolarz [-] , J. Kutnohorský [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Granec Jan - PTÁČEK Josef (N), LENK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.