1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak si napravil jméno před jindřichovickým publikem


Branky


0

V sobotu zajížděl na jindřichovickou půdu již jistý mistr, kterému už vůbec o nic nejde. Přesto mu v tomto utkání šlo celkem o dost. V podobné pozici totiž zajížděl do Jindřichovic už na začátku jara, kdy utkání podcenil a nečekaně ztratil body. Tentokrtá si chtěl tedy před tamním publikem rozhodně napravit reputaci. A podařilo se. Chodov měl od začátku vše pod kontrolou a nakoenc zvítězil v poměru 3:1, čímž si svůj titul ještě znovu potvrdil a nyní už může myslet jen na rozlučku se sezónou před svými fanoušky v duelu proti Krásnu příští týden. Jindřichovice se zase představí na závěr v Chodovské.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichovice udržely remízu

V první půli se hrálo ve trochu volnějším tempu. Chodov držel balón a snažil se v poklidu kontrolovat hru a do ofenzivy se zase nikterak zběsile nahnal. Jindřichovické ale držel na uzdě, takže diváci sledovali poklidný a spíše nezáživný fotbal. Přesto se občas někdo do nadějnější pozice protlačil. Jako první dokázal jedné ze šancí využít Karel Půlpán a zdálo se, že Chodov pomalu přebírá otěže a začíná odskakovat. Podpořit své vedení druhým gólem však nedokázal, a tak své šance využili domácí, kteří se vyrovnáním Petra Fojtíka udrželi ve hře o další obrání Chodova o body. Ve zbytku první půle už žádná branka nepadla, a tak bylo před druhou půlí vše stále otevřené.

Dva rychlé góly rozhodly

Ve druhé půli Chodov zařadil vyšší rychlostní stupeň a chtěli hned na jejím začátku pojistit vedení. Jindřichvoce se dostaly pod velký tlak a jen se bránily a odkopávaly balóny. Už po necelých šesti minutách tlaku podlehly a Jan Kůrka vrátil Chodovu vedení. Než se domácí oklepali z inkasování, zasáhl branku ještě Ludvík Gergely a bylo rozhodnuto. Jindřichovice už pak nenašly síly na žádný vzdor a Chodov jen v poklidu kontroloval své vedení. Ve zbytku utkání už se tedy prakticky nic neudálo a Spartak nakoenc slavil pohodlné vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Josef Surový: Jindřichovice měli více šancí, ale nedávali góly. Divil jsem se, že Chodov nebyl tolik dobrý a podle mého nebyl zralý ani na remízu. Přesto ukopal výhru. My jsme udělali tři chyby a dostali jsme tři góly. Sami jsme nedávali vyložené šance, měli jsme smůlu. Dnes vyhrál ten, kdo dal více gólů.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Odjížděli jsme do JIndřihovice s tím, že chceme odčinit ten poslední výsledek z tamních končin. Šli jsme brzy do vedení, ale po hrubé chybě brankáře jsme dostali gól. Ve druhé půli jsme ale dali dva rychlé góly a začala bezstarostná hra z obou stran. Útočilo se, nás podržel v několika případech i hodně brankář, ale souepře určitě také. Klidně mohlo padnout i přes deset branek. Nám se ale podařilo udolat výhru a jsme spokojení.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] (46. R. Hudák [-] ) , K. Surový [-] , J. Mika [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] (78. P. Horvát [-] ) , J. Račák [-] , J. Fujan [-] , M. Voves [-] , P. Rau [-]

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - P. Macák st. [-] , M. Hopf [-] (56. J. Kiss [-] ) , J. Pinc [-] - J. Frána [-] , L. Gergely [-] - B. Benda [-] (46. R. Jesipčuk st. [-] ) - L. Rau [-] , J. Kůrka [-] , M. Kopecký [-] , K. Půlpán [-] (83. T. Kovařík [-] )

ŽK: 72. M. Truhlář .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: FURIŠ Adam - BIGAS Jiří (N), DUČINSKÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.