Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovská opět dostala v derby na frak, zazářil Petr Macák ml.


0

Chodovská opět v derby jednoznačně podlehla svému chodovskému rivalovi, ale tentokrtá se alespoň nevzdala a připsala si do tabulky alespoň tři vstřelené branky, i to se počítá. Kdyby ale Chodov po šedsáti minutách výrazně nepolevil, byl by rozdíl určitě vyšší, než konečých 3:11. V utkání výrazně zazářil Petr Macák ml., který odehrá lvýborný zápas a než jej trenér v závěru vystřídal, dokázal zaznamenat hned šest branek. Výborný výkon.  Chodov i díky němu tedy obhájil první příčku a tabulku vede díky lepšímu skóre. Má ale odehráno o jeden zápas méně, než Lomnice. Chodovská je s dvěma body poslední se skórem 4:37 po pěti odehraných zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov rozhodl v první půli, Macák ml. stihl vstřelit pět branek

Uktán začalo tenotkrtá pěkně zostra. Chodov dokázal využít hned první své šance a v první minutě zápasu jej dostal do vedení Petr Macák ml.. Domácí se ale tentokrtá nevzdali a celkem sympaticky dál bojovali, díky čemuž dokzali o pár minut později projít hostující defenzivou a vyronvat gólem Miroslava Kolaříka. V následující desetiminutovce ale Chodov ještě více přitlačil a zásahy Karla Půlpána a Petra Macáka ml. odskočil do dvoubrankového vedení. To už domácí celek položilo a od té doby měl už Chodov až drtivou převahu. Na hřišti si dělal co chtěl a přidával postupně další góly. V sedmnadvacáté minutě už Petr Macák ml. kompletoval hattrick a o necelých deset minut déle na něj další brankou navázal také Jiří Frána. Mladičký útočník Spartaku ale získal ještě více na sebevědomí a dovoloval si stále více. Procházel stále snáze a ve dvaačtyřicáté minutě přidal Petr Macák ml. svou již čtvrtou branku. To ale nebylo vše. V závěru poločasu, tedy v jeho poslendí minutě, se Petr Macák ml. procpal s balónem před branku znovu a gólem do kabin přidal další, v pořadí již svůj pátý gól a v podání Chodova sedmý celkově.

Po divokém úvodu Chodov polevil

Chodov nepolevoval ani ve druhé půli a dál talčil na pilu. Během první patnáctiminutovky skóroval ještě třikrát. Trefilo se tri Petrů, i když domácí bek Petr Dušek, který si vstřelil valstní branku svůj gól nejspíš moc neslavil. Už pošesté se pak trefil Petr Macák ml. a po něm i jeho otec Petr Macák st.. Pak už ale Chodvo konečně zvolnil a jen udržoval své vedení. Na hru už se ale tolik nesoustředil, ve velkém horku už se nejspíš viděl někde ve stínu, a tak už chtěl zápas jen v poklidu dohrát. To torchu nabudilo Chodovskou, která se ještě zkusila trochu zvednou a zápas si alespoň trochu užít. Proto se jí podařilo v následující dvacetiminutovce alespoň sympaticky dvakrát snížit po brankách Petra Duška, který tak odčinil svůj přechozí vlastní gól, a Lukáše Karpíška. Poslední slovo měl ale v utkání nakonec přeci jen Chodov, který v poslední desetiminutovce ještě alespoň upravil na konečných 11:3 z jeho pohledu brankou Tomáše Kovaříka. Více už se ale v Chodovské nestalo a domácí mohli být spokojení alespoň s tím, že se tentokrtá úplně nevzdali a dokonce dokázali třikrát vsítit.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodvoská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Utkání začalo pro obě mužstva docela nešťastně. Oba týmy udělaly dvě obrovské chyby, které posunuly skóre na stav 1:1. Pak už to bylo ale opět vše klasicky v naší režii a hrálo se jen na jednu branku. Po půli bylo rozhodnuto a pak už jsme se snažili zápas jen dohrát. Kluci to opět zvládli výborně a musím je za to pochválit. Speciálně samozřejmě chvi vyzdvihnout Péťu Macáka ml., který je porazil prakticky sám.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - M. Gabčo [-] - J. Volek [-] , M. Tatar [-] , M. Kolařík [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] (46. R. Lenk [-] ) , A. Bogdaň [-] - T. Wolarz [-] , R. Tomášek [-] (46. L. Karpíšek [-] )

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - P. Macák st. [-] , M. Hopf [-] , J. Pinc [-] , R. Fojtík [-] - J. Frána [-] (46. T. Kovařík [-] ) , L. Gergely [-] - - P. Macák ml. [-] (85. L. Rau [-] ) , J. Kůrka [-] , K. Půlpán [-] , J. Jiroušek [-] (56. R. Jesipčuk ml. [-] )

ŽK: 21. M. Kolařík , 35. M. Tatar - 24. L. Gergely , 79. P. Macák st. .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - BEZDĚČNÝ Pavel (N), KISS Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.