3:1
(2:0)
62. J. Mika
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 15:00

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice uhájila povinné body v souboji s Jindřichovicemi


Branky


16. S. Hauf , 28. R. Bureš , 77. R. Čipera - 62. J. Mika
0

Poté, co v sobotu Krásno ztratilo body v Chodovské, dostaly Jindřichovice šanci poodskočit a na třetím místě si vybudovat malý náskok. Jenže k tomu by musely porazit velmi těžkého soupeře, a to Lomnici, ještě k tomu na jejím hřišti. To se zdálo jako velmi složitý úkol, ale přesto ne nerálný, a proto k němu hosté přistoupili velmi zodpovědně. I přes veškerou snahu ale nakoenc na kvalitnějšího soupeře nestačili. Jindřichovice padly v poměru 1:3, jsou čtvrté a příští víkend mají volno. Lomnice na Chodov ztrácí tři body ze vzájemného utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalu, ale jistě

Lomnice od začátku měla proti Jindřichovicím mírnou převahu. Hosté výbroně bránili a snažili se nakopávat balóny na své útočníky, ty však měla domácí defenziva pod kontrolou. Přesto se dá říci, že Lomnice souepře možná i trochu podcenila a nehrála úplně na plný plyn. Mírně laxní výkon jí ale přesto stačil k tomu, aby v šestnácté minutě vytvořila šanci pro Stanislava Haufa, který jí dostal do vedení. Jindřichovice se ale nevzádaly a dál tvrdě bojovaly. Domácí se ale dostali do ještě větší pohody a měli vše pod kontrolou. V osmadvacáté minutě zakončil přesně také Roman Bureš, takže Lomnice vedla už o dvě branky. Nějaké pokusy pak ve zbytku poločasu ještě spálila, ale Jindřichovice její zaváhání potrestat nedokázaly, a tak si domácí při odchodu do šaten stáel držely slibné dvoubrankové vedení.

Remíza stačila Lomnici

Ve druhé půli domácí ještě trochu zvolnili a dál jen v poklidu kontrolovali hru. Hosté se ale nehodlali vzdát a většího prostoru využili. Snažili se tlačit a daleko více se dostávali do vápna soupeře. Ten jej ale dokázal pečlivě uzamykat, tedy až na jeden případ, kdy se balón dostal až k Janu Mikovi, který jej poslal do branky souepře. Jindřichovice byly v kontaktu a toužily po bodech. Jenže Lomnice opět zařadila trochu vyšší rychlostní stupeň, chvíli tlačila a nakoenc dokázala dostat balón do branky kopačkou Rolanda Čipery. To už dostalo hosty do kolen, a tak už se zbytek půle jen v poklidu dohrával. Jindřichovice dnes na kvalitnějšího souepře zkrátka neměly a i přes bojovný výkon se domů vracejí bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Roman Macek: To, co jsme včera předvedli, byla katastrofa a na hráčích to bylo vidět i po zápase, oni sami cítili, že podali zbabraný výkon bez chuťi i pohybu. Je to škoda. Počasí vyšlo hezky, lidi přišli, tráva byla dobře připrvená, balóny dobré, soupeř hratelný a já už nevím, co více vymýšlet. Lepší podmínky už být asi nemohli a my jsme to takto odevzdali, za což se divákům omlouváme. S takovým přístupem se o postup nehraje. A na rovinu, kdyby Jindřichovice měly třeba o dva kvalitnější hráče navíc, tak jsme se báli i o bod. My jsme si mysleli, že když jsme jim posledně dali šest kousků, tak se ted souepř porazí sám, ale tahle to ve fotbale nefunguje. Byť jsme tedy nakoenc vyhráli, tak se musím k zápasu vyjádřit kriticky. Nejde sice říci, že jsme nebyli lepší, a že jsme neměli šance, ale vše bylo o té laxnosti. Je úplně jedno, jestli jde sám na bránu hráč A-týmu, nebo nezkušený dorostenec, když k tomu bude přistupovat takto, neuspěje v té koncovce ani jeden. Zkrátka jsme dostali facku a je dobře, že jsme jí dostali a budu věřit, že nám pomůže. Na nějaký zlepšení už sice teď prostor není,máme před sebou poslední zápasy, ale pokud chceme postoupit, musíme do zápasů dát vše, bojovat a jedině tak můžeme uspět. Já věřím, že už žádný zápas takhle nevypustíme a na konci budeme mít radost z dobře zvládnuté sezóny.

FK Jindřichovice
Josef Surový: Já musím říci, že to byl hezký zápas. Všichni hráli velmi dobře a musím je pochválit. Zápas byl dost vyrovnaný. Sice jsme prohráli, ale soupeř se určitě bál velmi dlouho o výsledek, za což jsme rádi. S výkonem jsme určitě spokojení, odehráli jsme opravdu dobré utkání a divákům se určitě také líbilo.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Marka [-] - M. Zach [-] , R. Čipera [-] , S. Hauf [-] , F. Obešlo [-] - J. Kníř [-] , J. Oršula [-] , P. Lorenz [-] , J. Lippert [-] - F. Čermák [-] , R. Bureš [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , J. Mika [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , J. Račák [-] , J. Fujan [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

ŽK: 79. J. Fujan .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Topinka Jiří - PTÁČEK Josef (N), BIGAS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.