Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 11:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice si vyšlápla na Chodovskou, veze tři body a čisté konto


Branky


0

Do Chodovské v sobotu dopoledne dorzila Lomnice, pro níž neexistovala jiná možnost, než odvoz tří cenných bodů pro boje o titul a postup. A od začátku si za nimi šlo. Chodovská nestíhala, během půl hodiny bylo rozhodnuto a zbytek zápasu už se jen v poklidu dohrával v režii Lomnice. Nakonec Chodovská na vlastní půdě vyfasovala pověsného kanára. Prohrála tedy pochcopitelně v poměru 0:7 a dál musí na své první body a vlastně i první gól ve skupině o titul čekat. Po dvou zápasech je na tom zatím tragicky její, skóre mluví jasně 0:16.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stejný scénář jako v Chodově

Stará Chodovská vypadala po týdenní pauze docela čile. Začal opět velmi snaživě a zodpovědně se snažila bránit i útočit. Jenže v patnácté minutě se bohužel pro ni poprvé trefil Roman Bureš. Po inkasování domácí trochu odpadli. Byla na nich vidět velká frustrace, nejspíš měli v hlavách stále ještě zápas s Chodovem dva týdny nazpět, který začal stejně a skončil tragicky. A díky tomuto rozpoložení domácích se v tragédii začal vyvýjet i tento duel. Během několika dalších minut se Trefil i František Čermák a chvíli před uplynutím první půl hodiny na hřišti dorazil domácí třetí brankou Jan Kníř. Pak se zápas z pohledu Lomnice uklidnil. Hosté mírně polevili a snažilise trochu šetřit síly. Přesto soupeře stále snadno přehrávali. Dostávali se stále do dobrých šancí a mnoho jich také zahodili. Do konce první půle už se dokázal prosadit podruhé jen Jan Kníř, který zvýšil na velmi slibných 4:0, což už si hosté měli snadno ohlídat.

Rychlá branka a vzdor byl ta tam

Chodovská se chtěl zksuit do zápasu vrátit odhodlaněji a minimálně si druhou půli více užít a pobavit své fanoušky hezkým fotbalem, ale hend zkraje jí vrátil a připoměl vešekré trápení pátou brankou Tomáš Troller a vše bylo zpět na stejné vlně. Pak už se zápas jen dohrával za stále poklidné převahy hostů, kteří si vytvřeli další a alší šance. Po další rychlém trefě Romana Bureše sice Lomnicic na nějaký čas střelný prach zase zvlhnul, ale mrzet do hosty vůbec nemuselo. Uprostřed přehlídky zahozených šancí pak ještě dokázal Roman Bureš zkompletovat hattirck a upravit tak na konečných 7:0, což blo nakoenc pro domácí ještě celkem milosrdné. 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Lomnice B
Roman Macek: Pro nás to bylo před zápasem dost složité, protože se nám ve dnech těsně před zápasem omluvilo hned pět hráčů základní sestavy. Ještě dnes ráno jsme tedy sestavu výrazně lepili a zápas jsme museli odehrát prakticky bez střídání. Ale všichni k tomu přistoupili zodpovědně. Na těžkém terénu proti tvrdému soupeři po zásluze vysoko zvítězili a mohli jsme slavit body. Jediná věc, která nás mrzí, tak je opět obrovské množství zahozených šancí, zejména ve druhé půli, kdy už soupeř úplně odpadl a my jsme chodili každou chvíli sami na bránu. To jsou věci, které trénujeme, ale při zápase se nám to stále nedaří. Škoda. Jinak jsme spokojení. Po všech stránkách jsme dominovali a zápas jsme zvládli.



Sestavy


FK Stará Chodovská
L. Karpíšek [-] - M. Kolařík [-] , M. Kastl [-] - R. Tomášek [-] , T. Bílý [-] , M. Gabčo [-] - J. Kutnohorský [-] , P. Binias [-] , D. Branný [-] , J. Krásný [-] , J. Volek [-]

TJ Lomnice B
F. Habr [-] - P. Lorenz [-] , S. Hauf [-] , M. Ohibský [-] , M. Zach [-] - T. Troller [-] , J. Kníř [-] , J. Lippert [-] , M. Pitner [-] - R. Bureš [-] , F. Čermák [-] -

ŽK: 31. J. Volek , 56. M. Kolařík , 61. J. Krásný - 65. F. Čermák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Balhar Ivan - LENK Rudolf (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.