Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:00

2.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov nedopustil drama a posunul se po výhře v Lomnici do čela


Branky


0

Chodov je opět jasně největším favoritem na titul a tentokrtá to přijel minimálně částečně potvrdit do Lomnice. O tom, zda ho získá se totiž bude pravděpodobně rozhodovat ve vzájemných zápasech s tamním celkem. Tentokrtá ale mírný favorit absolutně nic nepodcenil, hrál zodpovědně a chytře, přesto naplno a po první půli bylo za stavu 0:3 prakticky rozhodnuto. Lomnice ve druhém dějství ještě snížila a zápas zdramatizovala, ale to už jí k ničemu nebylo. Chodov vyhrál 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov nepřipustil žádnou přetahovanou

Spartak hrál od začtku výborně. Zodpovvědně si hlídal ofenzivní pokusy souepře, sbíral balóny a chytrou kombinační hrou se snažil překonávat jeho obranu. Lomnice si sice snažila také bránit se vší vervou, ale přesto měla se soupeřem značné problémy a úplně se jí to nedařilo. Chodov tentokrát přehrával souepře hlavně zkušenostmi. Už v páté minutě navíc dokázal otevřít skóre Jiří Frána a od té doby Chodov držel vedení a kontroloval hru. Lomnice pákrát také vystrčila zoubky, ale nic vážnějšího z toho nikdy nebylo. Chodov dál zkoušel tlačit, ale Lomnice po inkasování ještě vyztužila defenzivu a také hrál dobře opatrně i odzadu. A dařilo se jí i přes to, že ve dvaadvacáté minutě přišla i Jana Procházku, který musel po červené kartě tým oslabit. Jenže v závěru se asi viděla v kabinách trochu předčasně, a tak Chodov zavelel k závěrečnému náporu, který domácí nevydrželi. V devětatřicáté minutě nejdřív zvýšil Jan Kůrka a po něm se trefou do kabin podařilo prakticky rozhodnout znovu Janu Kůrkovi. Chodov zvládl první půli skvěle, využil třech šancí a měl k výhře dost blízko.

Lomnice zavelela k vyrovnání a nebyla daleko

Chodov si myslel, že má vyhráno, jenže souepeř si v kabině pročistil hlavu a i ve slátané sestavě v deseti lidech dokázal zabrat a začal Chodovské přehrávat. Chodov se pod tlakem jen těžko vzpamatovával a navíc ho stále nechával chladným tříbrankový náskok. Jenže ten se postupně ztečoval. Nejdříve snížil díky penaltě Roman Bureš a o deset minut déle se trefil také František Obešlo. Lomnice byla zpět, i v deseti soupeře přehrávala a k vyrovnání neměla daleko. Její převaha navíc neutichala. Jenže najednou to přestalo jít. Dvě tyčky, mnoho zahozených šancí a v závěru využitý protiútok v podání Petra Macáka ml.. To poslalo Lomnici definitivně do kolen. Bylo rozhodnuto. Chodov si tak nakoenc těžký zápas ohlídal, ale i přes dobrý začátek měl nakoenc namále.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Roman Macek: Atraktivní zápas bohužel ovlivnilo brzké vyloučení našeho brankáře. Museli jsme pak neplánovitě sáhnout do sestavy, což mělo na průběh hry vliv. Než si nové rozestavení sedlo, bylo to už 0:3. O půli jsme si ale vyčistili hlavy a druhá půle byla z naší strany i v deseti daleko lepší. Stáhli jsme náskok soupeře na 2:3 a nebyli jsme daleko od vyrovnání. Dokonce jsme nastřelili dvě tyčky. Soupeř ale využil jedné ze svých šancí a o body nás připravil. Pro nás z toho plyne jasné poučení, s tak kvalitním týmem lze uspět jedině s maximální bojovností, za stoprocentního výkonu a hlavně v jedenácti lidech.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš:



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Procházka [-] - F. Obešlo [-] (74. F. Čermák [-] ) , S. Hauf [-] , P. Lorenz [-] , M. Zach [-] - T. Ptáček [-] (23. M. Polívka [-] ) , J. Kníř [-] , J. Lippert [-] (46. P. Matoušek [-] ) , J. Šlais [-] (80. R. Čipera [-] ) - R. Bureš [-] , D. Novák [-] (89. T. Troller [-] )

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - M. Kopecký [-] , R. Jesipčuk st. [-] , P. Macák st. [-] , M. Hopf [-] , J. Pinc [-] - J. Frána [-] (58. J. Jiroušek [-] ) , L. Gergely [-] , P. Macák ml. [-] - J. Kůrka [-] (82. R. Jesipčuk ml. [-] ) , B. Benda [-] (74. T. Kovařík [-] ) -

ŽK: 89. R. Bureš - 54. P. Macák st. , 65. J. Pinc , 74. M. Kopecký , 77. B. Benda . ČK: 22. J. Procházka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Granec Jan - PTÁČEK Josef (N), DUČINSKÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.