7:1
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavie Třebovice smázla hosty z Michálkovic


Branky


20. J. Vank , 27. J. Vank , 29. M. Janošec , 40. T. Pašnik , 56. T. Pašnik , 70. D. Vojtuš , 83. J. Vank
0

Hráči Michálkovic, kteří v sobotu 30. května přijeli do Třebovic, bojují s marodkou i sami se sebou. Klesli až na předposlední příčku. Naproti tomu Slavie Třebovice si věří, je v tabulce čtvrtá  a bojuje o příčky na vrcholu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obraz hry tomu odpovídal. První zaútočili hráči Michálkovic, aby otestovali třebovickou obranu. Ta se ukázala jako pevná a třebovický útok taky. Během půlhodiny nasázely Michálkovickým čtyři góly. První branku vstřelil Nikola Horváth v 20. minutě a aby toho nebylo málo, přidal o sedm minut později i další gól. Třetí přidal KJanošec a čtvrtý ve 40. minutě Pašnik. Za stavu 4:0 se šlo do kabin. 

Druhý poločas poznamenala průtrž mračen, která se na Třebovice snesla. Tráva se v mžiku proměnila v bahno. Přesto Pašnik dal další branku. Šestý gól přidal Dominik Vojtuš, který byl nejlepším hráčem utkání. Hosté se zmohli na jedinou odpověď, zato sedmou a poslední  branku dal Vank.  



Ohlasy k zápasu


SK Slavie Třebovice
Manažer SK Slavie Třebovice Jakub Bartusek: "První poločas to byla pohoda, první zaútočily Michálkovice, ale gól nedaly, zato my jsme dali čtyři branky během dvaceti minut. Druhý poločas se snesla průtrž mračen a hrát se téměř nedalo, přesto jsme dali ještě tři góly."




Sestavy


SK Slavie Třebovice
D. Kříž [-] - R. Berka [-] - L. Ječmének [-] , D. Vojtuš [-] , S. Šimík [-] , J. Holas [-] - M. Stárek [-] , J. Vank [-] , T. Pašnik [-] , N. Horváth [-] , M. Janošec [-]


Místo: Třebovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.