2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ostravských S skončil remízou


Branky


0

 Do Třebovic odjížděl v sobotu 16. května Slovan Ostrava bez pěti hráčů  základní sestavy, ale v tabulce byl druhý. Tým SK Slavie Třebovice v minulém kole po vítězné sérii klopýtl ve Svinově, v tabulce klesl na sedmé místo a potřeboval vyhrát, aby si upravil body a chuť.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebovice se jako obvykle od samého začátku tlačily do útoku. Jenže nic moc. Na střely vedly, na góly to bylo 0:0. Co nebylo vedle, brankář Slovanu Zbyněk Hypš spolehlivě chytil. A tak ve 34. minutě střelu zlikvidoval, ve 37. minutě Třebovice  spálily další šanci ranou vedle. Také Slovan vystrčil růžky a brankář Třebovic David Kříž se zapotil. Slovan však útoky domácích odrážel s chladnou hlavou a do kabin se šlo za bezgólového stavu.

 

 

Druhý poločas už byl o něčem jiném. Hned ze začátku útočník Slovanu Petr Urbánek napřáhl v šestnáctce Třebovic pravačku a míč utěšenou křížnou střelou poslal do rohu sítě-0:1. A za deset minut to bylo dokonce 0:2. Třebovice to buď srazilo na kolena, nebo vyburcovalo. To druhé bylo pravdou. V 57. minutě zavelel kapitán Třebovic Jakub Němec k obratu, vypálil na bránu gólmana Hybše v šestnáctce a trefil pravý roh-1:2. Útočník Tomáš Pašnik tentokrát neměl svůj den, nejprve vypálil těsně vedle branky Hypše a vzápětí ve vyložené střelecké pozici vůbec netrefil míč. Ale v 73. minutě ho nahradil Miroslav Stárek a bylo to 2:2. Třebovice pak zbrkle pálily ze všech pozic. Útočník Třebovic Jiří Vank dokonce stál před prázdnou bránou uprostřed na pětce, ovšem míč neuvěřitelně přestřelil nad. Tři minuty před koncem dostal třebovický kapitán žlutou kartu za zbytečné řeči. Ještě na úplném konci Třebovice vystřelily na pravý horní roh brány Slovanu, ale brankář Hypš byl jako vždy spolehlivý a vyrazil.    



Ohlasy k zápasu


SK Slavie Třebovice
Trenér SK Slavie Třebovice Josef Nedabýlek: "Jasně vyhrané utkání jsme zremizovali. Tolik vyložených šancí, to se snad nedá zahodit. Kdyby jen umístili ten míč do branky a ne vedle, vyhráli bychom. Zase soupeř hraje na špici. Chce to víc pohybu z naší strany, hlavně v té první půlce, druhá byla jakž takž."

TJ Slovan Ostrava
Trenér Slovanu Ostrava Ota Urbánek: "Chyběli nám tři klíčoví hráči. Dostali jsme dva zbytečné góly, takže remíza je spravedlivá. Ale Třebovice měly víc gólových příležitostí."



Sestavy


SK Slavie Třebovice
D. Kříž [-] - D. Vojtuš [-] , P. Hudeček [-] , V. Majkut [-] - D. Vojtuš [-] , J. Němec [-] , D. Holaň [-] - T. Pašnik [-] , M. Stárek [-] , J. Vank [-] , M. Janošec [-]

TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - J. Krystek [-] , M. Kubinec [-] , M. Stolař [-] , J. Toma [-] - P. Urbánek [-] , D. Trunkát [-] , M. Trávníček [-] , J. Kropp [-] - D. Hořčica [-] , M. Ritnošík [-]

Místo: Třebovice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.