3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 14:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice berou bod navíc


Branky


29. M. Pecka , 61. M. Kůsa - 49. J. Hobl , 51. J. Svoboda
0

Kralovice berou po penaltovém rozstřelu bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli první půli lépe

Osmé Kralovice přivítaly na své půdě třetí Úlici. Domácí začli nebojácně a v úvodu zápasu soupeře nepouštěli do souvislejší kombinace a v první půlhodince byli lepším týmem. Tuto mírnou převahu přetavili v 29. minutě v první gól, který vsítil sváteční střelec Marek Pecka - 1:0. Domácí tak s jednogólovým náskokem pokračovali v nastolené hře a svého soupeře nepouštěli do výraznějších šancí. Do konce prvního dějství už jsme se gólu nedočkali a domácí po gólu Pecky drželi jednobrankové vedení až do poločasového hvizdu. Týmy tak odcházely do kabin za stavu 1:0.

Tři góly v poločase druhém

Do druhého poločasu nastoupili výrazně lépe hosté. Už ve 49. minutě, tedy čtyři minuty po zahájení druhé půle se z vyrovnávajícího gólu radoval Jaroslav Hobl a stav utkání byl vyrovnaný - 1:1. Domácí opařeni touto brankou kupili chybu za chybou a hosté toho v 51. minutě dokázali využít. Trefil se Jakub Svoboda a poslal hosty do jednobrankového vedení a během šesti minut jsme měli vývoj zápasu otočený - 1:2. Domácí na druhou branku hostů dokázali zareagovat o deset minut později, kdy se trefil Martin Kůsa a stav zápasu byl opět vyrovnaný - 2:2. Ve zbývajících devětadvaceti minutách jsme gól neviděli a tak se obě mužstva začala připravovat na penaltový rozstřel, ve kterém se rozhodne o bodu navíc.

Bod navíc berou domácí

Penaltový rozstel se lépe povedl domácím a v poměru 3:1 ho vyhráli a berou bod navíc.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
R. Šott [-] - M. Pecka [-] , L. Prusík [-] , J. Purkar [-] , R. Pařík [-] , M. Bulín [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-] , D. Běláč [-] , A. Havlíček [-] , M. Wollráb [-]

SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - E. Šámal ml. [-] , F. Popelka [-] , J. Čermák [-] , J. Hobl [-] , J. Kopecký [-] , M. Sadílek [-] , V. Santos [-] , L. Soukup [-] , D. Šablatura [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 40. R. Pařík , 48. J. Vlk - 35. V. Santos , 86. M. Sadílek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KLIK Karel - VOPAT Petr (N), ŠÁMAL Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.