Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 15:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle si hravě poradila se Sulkovem


Branky


0

Domácí Žihle přivítala na své půdě Sulkov a osmi góly si v pohodě došla pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle? 6:0!

Druhý tým tabulky z Žihle hostil na svém trávníku čtvrtý Sulkov a očekával se vyrovnaný souboj o cenné tři body. Všechno ovšem bylo jinak, žihlovští naprosto ovládli první poločas a rozhodli o svém vítězství hned z kraje zápasu. Domácí opravdu vlétli do zápasu a už v 6. minutě se prosadil Ondřej Čapek - 1:0. V 9. minut se domácí radovali podruhé a to po trefě Filipa Půta - 2:0. V 11. minutě to bylo už 3:0! Prosadil se domácí Jan Fidler - 3:0. Potom se žihlovský brankostroj zasekl na čtrnáct minut, kdy se po nich opět prosadil Jan Fidler a rozdíl byl již čtyři branky - 4:0. V 37. minut přidal pátou branku do sítě zdemolovaného Sulkova Filip Půta - 5:0. Do poločasu domácí přidali ještě jeden gól a tento naprosto snový poločas pro domácí uzavřel gólem na zmiňovaných 6:0, kdo jiný než skvěle hrající Daniel Kunt - 6:0.

Tři branky v poločase druhém

Druhý poločas začal za rozhodnutého stavu a zápas se tak spíš jen dohrával, ale jenom přeci byli k vidění tři branky. Nejprve si dvě připsal domácí Adam Worzischek, a to v 64. minutě, kdy zvýšil na 7:0 a poté v minutě šestasedmdesáté, kdy dal na 8:0. Hosté si v závěru zápasu připsali čestný úspěch v podobě střeleného gólu, a to v minutě sedmaosmdesáté, kdy se trefil hostující tradiční střelec Antonín Mašek a kosmeticky upravil skóre na konečných 8:1. Domácí si tak nečekaně lehce dokráčeli pro tři body a upevnili si třemi body druhou příčku.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle B
V. Novák [-] - V. Fink [-] (79. L. Meiner [-] ) , D. Kunt [-] (45. J. Huček [-] ) , O. Čapek [-] , J. Fidler [-] (45. A. Worzischek [-] ) , R. Otcovský [-] (61. L. Rázek [-] ) , J. Kubíček [-] , F. Půta [-] , J. Skalník [-] , S. Bláha [-] , J. Růžička [-]

TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - P. Pecháček ml. [-] , P. Hejzek [-] , M. Gruber [-] , L. Benedikt [-] - D. Králík [-] , K. Batěk [-] , J. Straka [-] , M. Uzel [-] - L. Kur [-] , A. Mašek [-]

ŽK: 57. J. Skalník - 79. M. Uzel .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: LANG Josef - SEDLÁK Jiří (N), VAVROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.