Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 14:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Kralovicích došla do penaltového rozstřelu


Branky


0

V 19. kole se střetly dva týmy ze středu tabulky a po napínavé koncovce braly dva body Kralovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělé první dějství v podání domácích

Domací Kralovice povzbuzené výhrou z minulého kola vlétly na svého soupeře opravdu ve velkém stylu. Už ve 13. minutě otevřel gólový účet zápasu Martin Kůsa a poslal svůj tým do jednobrankového vedení - 1:0. O sedmnáct minut později se tentýž hráč prosadil znovu a Kralovice nad Nýřany vedly již o dvě branky - 2:0. Ve 35. minutě navýšil náskok domácích na tři branky Jan Purkar. O dvě minuty později se Jan Purkar prosadil znovu a vše vypadalo z pohledu Kralovic ideálně. Poločasový stav byl totiž naprosto nečekaně jednoznačný a to 4:0 zásluhou dvou dvougólových střelců Jana Purkara a Martina Kůsy.

Nečekaný comeback hostů

Druhý poločas se vyvíjel úplně v opačném gardu. Nýřany od počátku druhého dějství hrály aktivněji drželi míč na kopačkách a na spadnutí byl i jejich první gól. V 56. minutě se tak opravdu stalo. Na rozdíl tří branek snížil Zdeněk Cink - 4:1. O devět minut později se prosadil ten nejpovolanější z nejpovolanějších a to Jan Cvachouček, který v tomto zápase ještě neřekl poslední slovo - 4:2. V 76. minutě nám totiž tento ostrostřelec zařídil opravdové drama, protože vstřelil gól a čtyřbrankový náskok z prvního poločasu se snížil pouze na jednu branku - 4:3. Hosté byli opravdu na koni a vývoj zápasu dokázali naprosto obrátit dvěma góly v závěru zápasu. V 84. minutě srovnal na 4:4 Antotní Šefl a o dvě minuty později dokonal obrat Zdeněk Cink - 4:5. Domácí ovšem o dvě minuty později dokázali nečekaně srovnat a zápas zásluhou Jana Lavičky došel do penaltového rozstřelu - 5:5.

Penalty patřily Kralovicím

Domácí proměnili všechny pokutového kopy, hosté jeden minuli a tak se domácí radovali z bodu navíc!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice B
Michal Wollráb (záložník): Jednoznačný zápas rozhodnutý v první půli jsme si zkomplikovali špatným střídáním do druhé půle, kde soupeř s našim přispěním zápas otočil. Body se zachránily na poslední chvíli. Martin Kůsa byl naším nejlepším hráčem.

TJ Nýřany B
Zdeněk Cink (trenér): Po spackané první půli musím smeknou před mančaftem, který ukázal svou sílu. Nejlepším naším hráčem byl Cink.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
J. Houdek [-] - J. Lavička [-] , P. Pícl [-] , A. Havlíček [-] , D. Běláč [-] (74. V. Frána [-] ) , M. Pecka [-] , R. Pařík [-] (46. L. Prusík [-] ) , M. Kůsa [-] (46. T. Sak [-] ) , J. Koča [-] , J. Purkar [-] , V. Ježek [-]

TJ Nýřany B
M. Stach [-] - E. Říha [-] (32. R. Stauber [-] ) , Z. Cink [-] , J. Cvachouček [-] , M. Kováč [-] , P. Kohan [-] , J. Šindler [-] , J. Šindler [-] , M. Routschka [-] , A. Šejfl [-] , M. Vozabule [-]

ŽK: 61. A. Havlíček , 86. J. Lavička - 54. J. Šindler .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BODURKA Jaroslav (N), ŠTEFFEL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.