3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle ve vyrovnaném zápase urvala tři body


Branky


0

16. kolo přineslo atraktivní souboj o druhé místo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup hostů

Po klopýtnutí v Kamenném Újezdu čekal na domácí borce těžký souboj o druhé místo za suverením Únešovem s Úlicí, která se veze na vítězné vlně. Vstup se však Žihli nevydařil, už ve 4. minutě po chybě domácí obrany skóroval Dalibor Pánek - 0:1. Vedení hostů však netrvalo dlouho, protože v 9. minutě se z trestného kopu krásně trefilt tahoun domácího týmu Daniel Kunt 1:1. Ve 30. minutě byl po faulu vyloučen domácí Jiří Tiesl a Žihle tak musela dohrávat zbytek zápasu o deseti hráčích. Právě po faulu na Daniela Kunta se ve 44. minutě pískal pokutový kop, ke kterému se postavil Lukáš Rázek a nezahával - 2:1. Do poločasu už se ani jeden z týmu neprosadil a tak s jednogólovým veddením odcházeli do kabin spokojenější domácí.

Žihle rozhodla v závěru

Hostům se opět povedl skvělý vstup do poločasu, ve 47. minutě se z vyrovnávacího gólu radoval Dalibor Pánek, pro kterého to byl již druhý gól v tomto zápase. Zápas byl velice vyrovnaný obě mužstva si vytvořila nějáké šance, ale ani jeden ne a ne dát gól. Až v 87. minutě po krásném průniku Roberta Otcovského se překlopila miska vah na stranu domácích - 3:2. Hosté už zareagovat nestihli a tak z duležitého souboje o druhé místo tabulky odešla Žihle jako vítěz a odnesla si tak tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle B
Jaroslav Vojtěch (předseda): Sledovali jsme kvalitní souboj o druhou příčku, který svým průnikem tři minuty před koncem rozhodl Robert Otcovský, Nejlepší hráči, od nás Vojtěch Fink a z hostů střelec dvou branek Dalibor Pánek




Sestavy


TJ Slavoj Žihle B
V. Novák [-] - J. Tiesl [-] , L. Rázek [-] , Z. Vukliševič [-] , R. Otcovský [-] , V. Fink [-] (88. S. Tureček [-] ) , J. Kubíček [-] , J. Skalník [-] , S. Bláha [-] , L. Meiner [-] , D. Kunt [-]

SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - M. Brada [-] (88. J. Kopecký [-] ) , J. Bešta [-] , M. Sadílek [-] , V. Santos [-] , V. Paveza [-] , D. Šablatura [-] , J. Čermák [-] , D. Pánek [-] (60. F. Popelka [-] ) , L. Soukup [-] , J. Hobl [-] (80. A. Serrano [-] )

ŽK: 56. Z. Vukliševič , 71. D. Kunt - 54. V. Santos , 59. L. Soukup , 66. V. Paveza . ČK: 30. J. Tiesl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KLIK Karel - CHURAVÝ Michal (N), LIŠKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.