4:3p.
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch v deseti přetlačil Blatnici a bral dva body


Branky


50. Š. Chrien (p.) , 60. P. Bufka , 85. S. Schejbal - 1. J. Karban , 24. D. Tětek , 36. J. Pechler
0

Jak vypadá zmrtvýchvstání předvedli fotbalisté Zbůchu, kteří po poločasovém výprasku dotahli zápas k penaltám a následně brali i bonusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katastrofální první půle završená vyloučením

Velmi špatný vstup do utkání měli fotbalisté Zbůchu. Podle papírových předpokladů favorit tohoto utkání nenavázal na velmi dobré výkony z průběhu jara a v první půli propadal ve všem, co se dalo. Ztráty jednoduchých míč, nepřesné přihrávky, žádný pohob to byly atributy, které dopomohly poločasovému výsledku. Blatnice na svého soupeře vlétla a hned v probíhající první minule vstřelila první branku zápasu. Hosté měli výhodu rohového kopu a Jan Karban odražený míč umístil a využil nedůslednosti domácí obrany. Ve 24. minutě domácí obrana propadla podruhé, kdy propustila míč za svá záda a z brejku hostující David Tětek zvyšoval střelou ze střední vzdálenosti na dvoubrankový rozdíl. 36. minuta a propad obrany potřetí. Opět obrana neodvrátila míč do bezpečí a z dalšího brejku Jan Pechler zvýšil už na 3:0 pro hosty. Blatnice své vedení zaplatila velmi draze, kdy pro zranění ramene nebo kliční kosti  a následný zásah rychlé záchranné služby musel střídat Dominik Čech. Ve 42. minutě fauloval Miroslav Fořt u půlící čáry soupeře a pro zmaření zjevné brankové možnosti dostal červenou kartu.

Zmrtvýchvstání Zbůchu přineslo bodový zisk

V 50. minutě se dostali domácí přísně posouzené ruce v šestnáctce do výhody v podobě pokutového kopu. Z desítky se trefil brankář Štefan Chrien a hra dostala nový náboj. V 60. minutě se po přihrávce ze strany dostal k dorážce Petr Bufka, který snížil na rozdíl jednoho gólu. Pak hru ovlivnila neuznaná branka. Domácí dosáhli střelou břevno - teč sítě - ven regulérní vyrovnávací branky, jenže rozhodčí branku neviděl a ve hře se pokračovalo dál. Stanislav Schejbal pak po jedné z dalších přihrávek do šestnáctky vyrovnával v 85. minutě na 3:3. Při následné akci Stanislav Schejbal utekl blatnické obraně a obhazoval si brankáře, ten jej fauloval před pokutovým územím, ale blatnický strážce svatyně Pavel Filip jasnou červenou kartu nedostal. Byl nařízen pouze přímý kop, z kterého Zbůch nic nevymyslel. S blížícím se koncem pak Zbůch vsadil vše na útočnou notu, kdy se jim povedlo vstřelit další branku, která však pro postavení mimo hru nebyla uznána. Tento odmávaný ofsajd si nejspíš pomezní za rámeček nedá, protože dle činovníků to byl čin zcela nesmyslný. Po 90 minutách tedy 3:3 a rozhodnout musely penalty.

Zbůch dokonal obrat v rozstřelu

První sérii pokutových kopů dokázali využít obě strany, v té druhé byli domácí dvakrát úspěšní.  brankář Štefan Chrien lapil pokus hostů a Zbůch svou šanci proměnil. Třetí série série byla opět pro domácí úspěšná, kdy Štefan Chrien opět chytil a Zbůch se trefil potřetí. Ve čtvrté sérii bylo jasné, že pokud svůj pokus domácí promění je konec. Hosté dali a domácí taky, tím pádem za výhru 4:2 po pokutových kopech brali Baníkovci bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Richard Spiller - vedoucí mužstva: V první půli jsem naše kluky nepoznával. Nevycházelo nic, nedali jsme si jednoduchou přihrávku, ztráceli lehké míče, nebyl tam žádný pohyb. Zápas jsme ve druhé půli zdramatizovali, povedlo se nám vyrovnat a po chybách sudího nám byli upřeny dvě další branky. Soupeř byl nervózní ve druhé části a my jsme byli v penaltách šťastnější.

TJ Slovan Blatnice
Roman Štýs - trenér: V první půli nám vyšlo všechno, pak se nám zranil Dominik Čech a my jsme museli posunout záložníka na beka a útočníka na záložníka a už jsme nebyli tak, dobří vepředu. Rozhodčí to nezvládl na obě strany a zápasu to ublížilo.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - S. Schejbal [-] , J. Šiman [-] , T. Bártek [-] (56. P. Bufka [-] ) , A. Prokop [-] , J. Hrdlička [-] , M. Netušil [-] , J. Veselý [-] , J. Daňhel [-] , M. Fořt [-] , T. Svítil [-]

TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - D. Tětek [-] , J. Rolník [-] , J. Pechler [-] , M. Stehlík [-] (85. V. Skříčil [-] ) , H. Kulhánek [-] , Z. Kasl [-] , J. Karban [-] (75. M. König [-] ) , M. Greif [-] , J. Fišer [-] , D. Čech [-] (41. J. Mestl [-] )

ŽK: 19. A. Prokop , 24. J. Hrdlička , 57. S. Schejbal , 71. J. Šiman - 62. J. Pechler . ČK: 42. M. Fořt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - STŘEŠTÍK Jiří (N), KAFKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.