T. Randa 44. (p.)
D. Urban 54.
T. Randa 84. (p.)
3:2
(1:1)
24. O. Tupý
77. J. Mareš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice začaly vyhrávat, v tomto zápase však měly kupu štěstí


Branky


44. T. Randa (p.) , 54. D. Urban , 84. T. Randa (p.) - 24. O. Tupý , 77. J. Mareš (p.)
0

Tři penalty byly nařízeny v zápase, který jinak moc fotbalové krásy nepřinesl. Domácí Mladotice uspěly potřetí za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta do šatny

Mladotice nastoupily do utkání posilněné předchozími dvěma výhrami a s vidinou zlepšených výkonů. Ledce si poslední výhru připsaly naposledy v 17. kole a to už je skoro měsíc stará záležitost. První minuty napověděly jakým směrem se bude utkání ubírat. Bojovné pasaže na obou polovinách nepřinesly vážnější ohrožení ani jedné z branek. Ve 24. minutě zostudil obranu Mladotic Ondřej Tupý, který si povodil tři protihráče a z rohu velkého vápna poslal Ledce do vedení. Těsně před přestávkou, ve 44. minutě, fauloval ledecký Ondřej Hano Tomáše Randu v šestnáctce, za což dostal i žluté napomenutí, a z následné penalty se zmiňovaný Tomáš Randa nemýlil. Poločasová remíza tedy nechávala před druhou částí vše otevřené.

Další dvě penalty v druhé části

V 54. minutě se domácím Mladoticím povedlo zápas otočit. Sokol se dostal k centru ze strany a Daniel Urban dorážel mezi penaltou a hranicí velkého vápna velmi přesně. V 77. minutě mladotický Tomáš Kučera fauloval pronikajícího protihráče a v tomto zápase byla nařízena druhá penalta. To bezpečně proměnil Jan Mareš a vyrovnal na 2:2. Jan Mareš se zapsal do fotbalových análů ještě jednou a to v klíčovém momentu zápasu v 84. minutě, kdy fauloval soupeře ve vápně, hlavní sudí Karel Klik opět oceňoval žlutě a nařídil už třetí penaltu. Tomáš Randa i na podruhé úspěšně zavěsil a v průměrném zápase, který přinesl minimum šancí ze hry byly nakonec šťastnější Mladotice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera - trenér: Bylo to průměrné utkání, určitě jsme na jaře hráli lepší zápasy. Byli jsme šťastnější.




Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - F. Krofta [-] , P. Krejčí [-] , P. Berka [-] (46. O. Šiml [-] ) , T. Kučera [-] , R. Kučera [-] - T. Randa [-] - V. Sebránek [-] , D. Urban [-] , O. Jánský [-] , Z. Slach [-] -

FK Ledce
L. Pochobradský [-] - O. Hano [-] , P. Fryč [-] , L. Kraček [-] , T. Havránek [-] , J. Mareš [-] , J. Nový [-] , A. Pašek [-] , O. Tupý [-] , V. Kabát [-] , V. Calta [-]

ŽK: 26. D. Urban , 69. F. Krofta - 36. J. Nový , 44. O. Hano , 48. V. Calta , 84. J. Mareš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.