Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

V Ledcích byl k vidění jediný gól


Branky


28. L. Palek
0

Na góly velmi nevýživné utkání bylo k vidění o sobotním odpoledni na hřišti TJ Ledce. Vyrovnané a dle zákulisních informací nekoukatelné utkání rozhodl jediný gól Luboše Palka z prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

28. minuta rozhodla celé utkání

Velmi zajímavý byl začátek utkání zápasu mezi Ledci a Kožlany. Hlavní rozhodčí Karel Klik měl problém s dopravou. Úvodní hvizd stanovený na 16:30 se musel posunout o přibližně 45 minut. Hosté během této doby už přemýšleli o odjezdu domů. Tato nemilá událost pak ovlivnila celý ráz utkání. Hodně faulů, nepřesné přihrávky, nervozita a nepřesné výroky hlavního sudího - to byly asi nejčastější atributy z tohoto utkání. V 28. minutě přišla jediná opravdu fotbalová chvíle tohoto nevzhledného zápasu. Luboš Palek se jako jediný dokázal prosadit a trefit v prvním poločase zařízení. 

Druhá půle nenabídla nic.

85 diváků, kteří přišli v Ledcích na místní fotbalový stadion, určitě očekávali změnu herního projevu a hlavně branky. Jediná patrná změna po přestávce byla ta, že střelec zatím jediného gólu Luboš Palek do druhého poločasu už nenastoupil a vystřídal ho Jan Mareš. Kožlanští během zápasu nevyužili své dvě velké příležitosti, které vychytal domácí brankář Luboš Pochobradský. Kdo tento zápas navštívil snad uzná, že to opravdu nebylo nic pro fotbalové labužníky. "Shodli jsme se s trenérem Kožlan na tom, že pan rozhodčí to neodpískal dobře, Nedalo se na to koukat", řekl v pozápasovém ohlasu trenér Ledců Marek Matějka. Tělovýchovná jednota se touto hubenou výhrou posunula v tabulce na šestou příčku, Kožlany zůstaly dvanácté.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Marek Matějka - trenér: Nebylo to hezké utkání, bylo to strašně nervózní a oba týmy hodně kazili. Každopádně jsme rádi za tři body.

TJ Olympie Kožlany
Václav Kratochvíl: Utkání by slušela remíza, nějaké šance jsme měli. Netuším jak by se postupovalo, kdybychom opravdu odjeli.



Sestavy


FK Ledce
L. Pochobradský [-] - J. Nový [-] , J. Pokorný [-] (46. A. Pašek [-] ) , T. Havránek [-] , D. Štefánek [-] , P. Fryč [-] , O. Tupý [-] , A. Mravík [-] (78. L. Kraček [-] ) , L. Palek [-] (46. J. Mareš [-] ) , O. Hano [-] , V. Kabát [-]

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] , O. Kozler [-] - T. Hurt [-] (22. J. Jícha [-] ) , L. Frank [-] , M. Beneš [-] , P. Jícha [-] - L. Štrunc [-] , M. Kulhánek [-] , J. Špaček [-] - J. Šnajdr [-] , D. Denk [-] -

ŽK: 18. J. Nový , 77. J. Mareš , 77. D. Štefánek - 22. T. Hurt , 28. J. Šnajdr , 36. M. Kulhánek .
Hráči zápasu: L. Pochobradský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KLIK Karel - MAREŠ Jiří (N), VLČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.