V. Švamberg 15. (p.)
J. Šnajdr 84.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva týmů z nižších pater tabulky skončila těsnou výhrou domácí Olympie


Branky


15. V. Švamberg (p.) , 84. J. Šnajdr - 36. M. Stehlík
0

Utkání s několik napřesnostmi hlavního arbitra se odehrálo v Kožlanech. Domácí byli nakonec šťastnější a po těsné výhře brali dosti důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle fotbalové krásy moc nepobrala

Spíše bojovné utkání přineslo utkání 15. kola v Kožlanech. Utkání v prvních minutách poněkud zapomněl prvky atraktivity někde v šatnách. V 15. minutě došlo ke kontaktu uvnitř šestnáctky blatnických, po kterém hlavní sudí Petr Chejlava odpískal pokutový kop pro domácí. K němu se postavil v minulém kole skórující Václav Švamberg, který nabídnutou šancí nepohrdl a poslal domácí Olympii do vedení. V 36. minutě se o vyrovnání postaral Miroslav Stehlík. Za nerozhodného stavu se odcházelo do kabin.

 

Druhá půle výživnější než ta první

Lepší Blatnice opanovala svojí aktivitou druhý poločas. Z jejich aktivity stojí za zmínku šance, kdy šli hostující hráči Slovanu dvakrát sami na domácího strážce branky Ondřeje Kozlera, Ovšem bez gólového vyjádření. A když už se Slovanu podařilo dát gól, tak pomezní zvedl praporek nad hlavu a hlavní sudí branku neuznal. „Stál jsem na té úrovni, náš střílel z velkého vápna, brankář to vyrazil a pak tam dobíhal další od nás s obráncem soupeře a dal to do prázdné. Pomezní laik to zvednul a hlavní mu věřil“, řekl trenér Blatnice Roman Štýs. V 70. minutě opět plály emoce, protože po obdobném kontaktu jako v první půli se dožadovaly hráči hostujícího týmu také penalty. Kožlanští si za celou druhou půlku vypracovali dvě šance. Jednu z nich chytil blatnický brankář Pavel Filip. Z té druhé v 84. minutě už ale inkasoval. Do střelecké listiny se zapsal Jiří Šnajdr. Kožlany se tímto vítězstvím svému dnešnímu soupeři v tabulce zase o něco přiblížily.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Václav Kratochvíl: Oboustranně to bylo slabé, spíš boj. Byla to spíše řežba mezi šestnáctkami. Blatnice hrála druhou půlku lépe. Nám se povedl brejk, z kterého padl náš druhý gól. Byli jsme šťastnější.

TJ Slovan Blatnice
Roman Štýs: Bušili jsme a nakonec jsme dostali rozdílový gól z protiútoku. Naše střelecká nemohoucnost nás stála body.



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
O. Kozler [-] - T. Hurt [-] , P. Jícha [-] , M. Beneš [-] , L. Frank [-] - L. Tupý [-] , V. Švamberg [-] (61. M. Souček [-] ) , M. Kulhánek [-] , L. Štrunc [-] (46. J. Špaček [-] ) - J. Šnajdr [-] , D. Denk [-] (46. J. Hromada [-] )

TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - D. Šindelář [-] , M. Stehlík [-] , J. Pechler [-] , J. Mestl [-] , P. Liškutín [-] , H. Kulhánek [-] , M. König [-] (74. D. Rubáš [-] ) , M. Greif [-] , J. Fišer [-] , D. Čech [-] (65. D. Kojnok [-] )

ŽK: 21. T. Hurt , 27. L. Tupý , 71. L. Frank - 14. J. Fišer , 27. J. Pechler , 32. D. Čech .
Hráči zápasu: J. Šnajdr .
Místo: Kožlany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - ŠVAMBERG Jiří (N), BUŠEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.