2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Zbůchu a FK TJ Ledce měl jen jednoho střelce


Branky


0

Jediný, kdo se zapsal do tabulky střelců - za to hned dvakrát, byl baníkovský Stanislav Schejbal. Díky jeho brankám berou domácí tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové žně? Kdepak

Ve Zbůchu se v 15. kole očekávala urputná bitva o velmi důležité tři body. Vždyť oba soupeře před tímto kolem dělilo v tabulce pouhopouhých pět bodů. V případě výhry domácích by bodový deficit na Ledce ztenčil na dva body. V opačném případě by Ledečtí utekli na bezpečných osm bodů. Fotbalisté hostů přijeli do Zbůchu velmi nabuzení, přestože přijeli s jedenácti fotbalisty. S fotbalisty tělovýchovné jednoty dorazila početná výprava fanoušků. Fotbalové krásy první poločas moc nepobral, přesto si oba týmy vytvořily nějakou šanci, ale po této herní pasáži bylo jasné, že se gólových žní stovka fanoušků, která přišla podpořit své týmy, asi nedočká. Při odchodu do kabin byly tím pádem v zápise uvedeny dvě nuly.

Druhá půle nabídla více fotbalového umění a góly přišly

Vyrovnané utkání se ve druhé půli více přiostřilo. K vidění tak bylo ve druhé pětačtiřicetiminutovce více žlutých karet. Zatímco v první po jedné na každé straně, ve druhé to byly dvě pro domácí hráče a tři pro hráče hostujícího celku. Ve Zbůchu přišla první změna skóre až téměř po hodině hry. Domácí fanoušky rozjásal v 57. minutě Stanislav Schejbal. Tentýž hráč o jedenáct minut později, tedy v 68. minutě dal velkou naději svým spoluhráčům, že body dnes nejspíše zůstanou doma, když podruhé rozvlnil síť za gólmanem hostí Lubošem Pochobradským. Výsledkem 2:0 a ziskem tří vydřených bodů se tedy domácí na své soupeře v tabulce dotáhli na dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Richard Spiller: Viděli jsme vyrovnané utkání. Šance sice byly na obou stranách, ale Standa Schejbal nám dnes rozhodl utkání.

FK Ledce
Marek Matějka: Chvíli byl lepší soupeř, chvíli zase my. Zápas rozhodla bohužel naše chyba v obraně. V sestavě jsme museli o přestávce udělat několik změn na pozicích, protože náš herní projev nebyl ideální.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - S. Schejbal [-] (88. A. Klečka [-] ) , P. Bufka [-] (65. L. Vladař [-] ) , T. Bártek [-] , A. Prokop [-] , J. Hrdlička [-] , J. Šiman [-] , J. Veselý [-] , J. Daňhel [-] , M. Netušil [-] , D. Lorenc [-]

FK Ledce
L. Pochobradský [-] - L. Kraček [-] , J. Mareš [-] , D. Štefánek [-] , P. Fryč [-] , A. Pašek [-] , O. Tupý [-] , A. Mravík [-] , L. Palek [-] , O. Hano [-] , V. Kabát [-]

ŽK: 20. J. Daňhel , 72. A. Prokop , 85. J. Veselý - 22. O. Hano , 75. A. Pašek , 82. J. Mareš , 85. P. Fryč .
Hráči zápasu: S. Schejbal .
Místo: Zbůch. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - SPILLER Richard (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.