0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov vyhrál v Kutné Hoře nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


0

Velké drama a souboj útočníků Hlízova s brankářem kutnohorského béčka nábídl sobotní zápas mezi domácí Kutnou Horou B a Hlízovem. Utkání rozhodla jediná branka z dílny hostujícího mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr okresního přeboru Hlízov mohl jít do vedení již v osmé minutě utkání, ale Šmidrkalovu střelu na zadní tyč vytáhl brankář Jeřábek na roh. Na druhé straně byl blízko gólu ve 14. minutě Gygal, kterého vysunul mezi stopery Hlízova ideální přihrávkou Nedvěd, ale kutnohorského útočníka vychytal Michal Míšek. 

 

V 17. minutě už se ale Hlízovští z gólu radovali. Šmidrkal z levé strany poslal prudký pas před branku, kde našel Janovského, který poslal míč do sítě - 0:1. Poté až do konce prvního poločasu dominovaly na hřišti obrany a ani jedno z mužstev si žádnou vyloženou šanci nevytvořilo, až na jednu střelu Hlízova, který skončila na tyči. 

 

Hned v první minutě druhé půle se dostal na hranici vápna k nebezpečné střele Janovský, ale Jeřábkovi se podařilo vyrazit jeho pokus na roh. O deset minut později Janovský se Špitálníkem vybojovali v levém rohu hřiště míč a první jmenovaný prošel až do velkého vápna, ale jeho střela z úhlu mezi nohami kutnohorského brankáře neprošla.

 

Byl to právě brankář Jeřábek, který držel Kutnou Horu B na přijatelném výsledku a v naději na bodový zisk. V 75. minutě se opět vytáhl proti hlavičce Janovského z hranice malého vápna, kdy reflexivně míč opět vytěsnil mimo tři tyče. Pět minut před závěrečnám hvizdem přišla série hlízovských rohových kopu, ale Jeřábek nepropustil za svá záda ani hlavičku Křeliny z bezprostřední blízkosti, ani pokus Hanuše. Utkání tak skončil nejtěsnější možnou výhrou Hlízova.

 

Zdroj: Oficiální web klubu FOTBAL Hlízov, z.s., upraveno redaktorem



Sestavy


Sparta Kutná Hora B
V. Jeřábek [-] - P. Hulman [-] , F. Kopecký [-] , D. Gygal [-] , F. Turkovský [-] (84. S. Lebeda [-] ) , J. Michálek [-] , F. Nedvěd [-] , L. Vojáček [-] (39. B. Franc [-] ) , V. Piskač [-] , J. Secký [-] , O. Filipec [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - P. Holík [-] , M. Výborný [-] , D. Linhart [-] , O. Tomíšek [-] - J. Šmidrkal [-] (69. J. Hanuš [-] ) , J. Židík [-] (33. F. Kvíčala [-] ) , T. Šváb [-] , P. Růžička [-] , J. Štainz [-] (84. L. Křelina [-] ) - P. Janovský [-]

ŽK: 31. O. Filipec , 34. L. Vojáček , 65. B. Franc - 60. D. Linhart , 78. M. Výborný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - FREJLACH Tomáš (N), KOMAS Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.