Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Seč na závěr sezóny načepovala Soběkurám hodně říznou desítku, Görner se trefil čtyřikrát


Branky


25. T. Görner , 36. T. Görner , 38. L. Křesťan (p.) , 40. V. Martinovský , 49. T. Görner , 57. M. Žanda , 65. M. Ulč , 78. T. Görner , 82. M. Žanda , 88. M. Žanda
0

O pořádnou kanonádu se v závěrečném kole IV. třídy Plzeň - Jih postarali fotbalisté Seče, kteří na vlastním hřišti rozstříleli Soběkury deseti góly, a potvrdili tím dobrou formu z poslední doby. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seč nasázela čtyři branky

Na výbornou formu z posledních zápasů sezony navázala Seč i v posledním měření sil v letošním ročníku soutěže. Domácí tým, který znovu poskládala silnou sestavu, přestože mu chyběli tři hráči, si na hřišti hravě poradil se Soběkury, které horko těžko složili jedenáct hráčů do pole. Fotbalisté Seče se prezentovali dobrou kombinační hrou s kolmými přihrávkami za obranu, které dělaly hostům velké problémy. Bylo proto jen otázkou času, kdy padne první branka v zápase. Gólové hody odšpuntoval po pětadvaceti minutách hry Tomáš Görner, jenž při samostném úniku obešel gólmana a zakončoval do prázdné branky. Podobný způsobem zvyšoval opět Tomáš Görner o deset minut později. Následně navíc pokutový kop proměnil suverénně Luboš Křesťan, a dílo zkázy v první části dokonal povedeno uránou o tyč ze střední vzdálenosti Václav Martinovský

Domácí tým dokonal dílo zkázy

Po změně stran domácí vystřídali své řady a dostali proto šanci si zahrát i další hráči. Na vývoji zápasu se nic nezměnilo. Domácí tým nadále diktoval tempo hry a postupně přidával jednu branku za druhou. Soběkury se v teplém počasí zmohly jen na bránění drtivého tlaku soupeře. Desítku ovšem neubránily. Agilní Tomáš Görner, jenž má v poslední době v zsáboníku opravdu hodně nábojů, přidal další dva kousky. Střelecký apetit měl i Michal Žanda, jenž vsítil ve druhém poločase hattrick. Jednou se prosadil i Martin Ulč. Seč se proto rozloučila se sezonou famózním způsobem, když si s chutí zastřílela. 



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Václav Hranička: Absolutně zasloužené vítězství, prezentovali jsme se rychlou, kombinační hrou a s velkým počtem gólových příležitostí, které jsme dokázali proměňovat. Celý tým, včetně střídajících hráčů, podal velmi dobrý výkon. Hosté si nedokázali za celý zápas vypracovat ani jednu gólovou příležitost. Výborně zahrál střední záložník Michal Žanda, neúnavně pracoval ve středu pole, nabízel se do koncovky a svůj výkon korunoval třemi góly. Dobře pracoval i předstoper Iosif Ventel Salcop v obranné činnosti, neúnavně zároveň podporoval útok.




Sestavy


TJ Seč
J. Jiříček [-] - I. Salcop [-] , J. Pravda [-] (46. R. Křesťan [-] ) , J. Bradáč [-] , V. Martinovský [-] , T. Görner [-] , M. Žanda [-] , M. Ulč [-] , L. Křesťan [-] (46. M. Lukáč [-] ) , . Kratochvíl [-] (65. J. Beneš [-] ) , M. Fotr [-] (63. R. Vlk [-] )

TJ Sokol Soběkury
L. Turek [-] - J. Turek [-] , J. Hajšman [-] , J. Hanket [-] , J. Valíček [-] , D. Marek [-] , M. Oberdörfer [-] , M. Šíp [-] , T. Kozel [-] , T. Kysilka [-] , M. Klíma [-]

Hráči zápasu: I. Salcop , T. Görner , M. Žanda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - HRANIČKA Václav (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.