2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neurazy nečekaně zastavily vítěznou vlnu Nezbavětic


Branky


69. J. Bouzek , 84. V. Kuska
0

Fotbalisté Neuraz se v jarní části sezony trápí, ale nyní ukázali, že dokáží také překvapit. O tom se přesvědčil tým Nezbavětic, jenž v poslední době získávala pravidelně body na své konto, ale nyní odejl domů s prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neurazy trpělivě vyčkávaly

Teplé nedělní počasí nebylo zcela nejlepší pro nějakou ofenzivní podívanou. Toho si byli vědomi i fotbalisté Neuraz, kteří narazili na v poslední době dobře hrající Nezbavětice. Hostující tým se proto od začátku zápasu chopil otěží a diktoval tempo hry. Domácí tým ovšem dobře bránil a jakýkoliv náznak šance soupeře, jenž v klidu kombinoval, brzy uhasil. Domácí naopak spoléhali na rychlé brejky, ale ani jim směrem dopředu pšenka nekvetla. Tímto způsobem probíhala velká část prvního poločasu. K vidění bylo i několik zajímavých standardních situacích, nicméně obrany byly stoprocentní.  

Domácí byli v koncovce efektivnější

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil, ale přesto především nezbavětická obrana už nepůsobila tak jistě jako v první části. Otevíraly se proto v ní skuliny, jednu z nich dokázal v polovině druhé půle naplno využít kapitán Jaroslav Bouzek. Zkušený domácí útočník se sice dostal do velkého úhlu, ale přesto dokázal dostat míč za záda brankáře Šebka. Hosté inkasovaná branka evidentně zaskočila, navíc se jim nedařilo navázat na dobrou hru z předchozích zápasů. Šance přesto byly na obou stranách. Dvě rychlé akce Neurazy zastavily s vypětím všech sil. Své brejky naopak nedotáhly do zdárného konce. Klid na jejich kopačky přesto nakonec přišel. Po rohovém kopu se míč dostal nakonec k záložníkovi Václavu Kuskovi, jenž pěknou křížnou střelou poslal míč do rohu branky definitivně rozhodl o tom, že všechny body zůstanou v Neurazech. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Trochu šťastně jsme získali tři body, ale předvedli jsme slušný výkon a konečně nám to tam i dvakrát padlo. Navíc jsme i dobře bránili oproti jiným zápasů. Naším nejlepším hráčem v utkání byl útočník Louda.

SK Nezbavětice
Libor Sedlák: Zápas se nám nepodařil. Dost nám vázla rozehrávka a celkově to nebylo vůbec ono. Bohužel se nám proti slabším soupeřům většinou nedaří, zatímco na silnější umíme zahrát. Poté, co soupeř dal gól, jsme na vyrovnání už neměli. Bylo to od nás takové unavené celkově. Dobrý výkon přesto předvedl ve středu zálohy David Zikmund.



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - M. Bárta [-] (60. V. Tříska [-] ) , J. Bouzek [-] , M. Martínek [-] , M. Bureš [-] , J. Bureš [-] , J. Louda [-] (83. M. Kuták [-] ) , V. Kuska [-] , J. Uzel [-] , P. Hanzlík [-] , P. Mederly [-]

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] (60. J. Tomana [-] ) , V. Šebek [-] , T. Zikmund [-] (68. J. Pavelka [-] ) , V. Fajfrlík [-] (60. M. Česal [-] ) , J. Sladký [-] , D. Zikmund [-] , A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] (81. O. Kail [-] ) , L. Sedlák [-] , J. Bureš [-] (46. T. Kosnar [-] )

Hráči zápasu: J. Louda , V. Kuska - D. Zikmund .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - VLADAŘ Josef (N), BEŠŤÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.