Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 14:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólový Pelouch řádil! Záhoří nezaváhalo a nasázelo poslední Líšině šest branek


Branky


0

Jednoznačný průběh mělo utkání mezi Záhořím a poslední Líšinou. Dobře hrající domácí celek si se svým soupeřem hravě poradil a postupně nastřílel šest branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záhoří čtyřikrát udeřilo

Od začátku duelu bylo patrné, na které straně je fotbalová kvalita. Záhoří diktovala tempo hry a hostující Líšina se snažila hru vyrovnat alespoň bojovným výkonem a enormním nasazením. Branky ale padaly pouze do její sítě. Po necelých dvaceti minutách hry obrana hostů neuhlídala ve vápně Filipa Peloucha, který využil nedůslednosti soupeře, a poprvé v utkání skóroval. Brzy na to navíc zkusil své štěstí z dálky Adam Raška, jehož rána, která se ještě odrazila od mokrého trávníku, zapadla přesně k tyči. Hostům se poté povedlo částečně vyrovnat hru, nicméně domácí jejich snahu uzemnili dalšími dvěma góly. Na 3:0 zvyšoval povedenou střelou z dálky Adam Raška, čtvrtou trefu obstaral Filip Pelouch. Do kabin se proto šlo za jednoznačného stavu. 

Pelouch dokonal svůj gólový účet na číslo čtyři

Po změně stran bylo prakticky rozhodnuto o výsledku zápasu, nicméně hostující celek přesto vytrval ve svém nasazení. Kvalita nicméně byla na domácí straně. Dlouhou dobu to vypadalo, že další branky už nepadnou, nějaké příležitosti měli částečně i fotbalisté Líšiny, ale branky padaly jen znovu do jejich sítě. Filip Pelouch zažil povedenou dvouminutovku, v níž se dvakrát trefil do černého a potvrdil, že v poslední době má opravdu střeleckou formu. Zápas se v poklidu dohrál a Záhoří po jeho konci mohlo slavit zisk zasloužených tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: Jednoznačný zápas s jednoznačným výsledkem. Hosté se oproti podzimu zlepšili, snažili se pozorně bránit a vyrážet do brejků. Líšiné se nedá upřít snaha, bojovali a vydrželi fyzicky do konce zápasu, ale kvalita byla na naší straně. Našimi nejlepšími hráči byli oba střelci, záložník Raška a útočník Pelouch.

TJ Sokol Líšina
Milan Klich: Záhoří zaslouženě vyhrálo. Kluci se sice snažili, bojovali celý zápas, ale my bohužel v naší soutěži nemůžeme konkurovat prakticky žádnému týmu. Všichni bojovali, ale vyzdvihl bych na levé záloze Radka Šmrhu.



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - M. Zekucia [-] , J. Kovář [-] , M. Šlouf [-] , K. Hora [-] , F. Pelouch [-] , V. Kovář [-] , P. Veselý [-] , A. Raška [-] , P. Cihelna [-] , J. Prokopius [-]

TJ Sokol Líšina
Z. Hrdonka [-] - D. Müller [-] (68. M. Skala [-] ) , R. Šmrha [-] , R. Zahoř [-] , J. Jarošík [-] , T. Slováček [-] , J. Schejbal [-] , T. Benda [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-] , L. Kloversa [-] (78. M. Kloversa [-] )

Hráči zápasu: A. Raška , F. Pelouch - R. Šmrha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Křen Jiří - TROJÁNEK Jaroslav (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.