0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 18:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třígólový Pelouch řídil vítězství Záhoří v odloženém utkání proti Seči


Branky


0

Teprve ve středu 31. 5 bylo odehráno poslední utkání 17. kolo IV. třídy Plzeň - Jih. Kvůli podmáčenému hřišti se duel Seče se Záhořím odložil až na toto datum, které více přálo fotbalistům Záhoří, kteří si odvezli ze Seče vysoké vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záhoří se dostalo do dvougólového trháku

Utkání bylo v úvodních dvaceti minutách hry velmi vyrovnané. Útoky se střídaly z jedné strany na druhou, chybělo ovšem přesnější zakončení. Hosté byli fotbalovější, získali postupně střed pole, velmi dobře dostupovali hráče Seče a vytvářeli si  tlak. Nápor Záhoří vyústnil v chyby v obraně domácích a ke dvěma gólům. Hosté využívali křídelní hru rychlonohých útočníků, kteří posílali do pokutového území domácích nebezpečné centry. Ve 27. minutě po autovém vhazování propadl míč mezi obránci Seče na penaltu k nepokrytému Filipu Pelouchovi, jenž tvrdou ranou prostřelil brankáře Jiříčka. Ve 44. minutě se uvolnil na pravém křídle hrač Záhoří a poslal přízemní centr před branku Seče, kde našel znovu volného Filipa Peloucha, který opět poslal bez problémů míč za záda gólmana Jiříčka.

Seč byla v koncovce neefektivní

Do druhého poločasu nastoupila Seč se změnami v sestavě, zlepšila pohyb a cca na pětadvacet minut převzala otěže zápasu na své kopčky, uzamkla hosty na jejich polovině a ti se zmohli pouze na sporadické protiútoky. Seč si vytvořila několik šancí, ale nedokázala skórovat ani do prázdné branky. Při jednom kontru došlo v 71 minutě k nedovolenému zákroku ve vápně a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Filip Pelouch. Od té doby se zápas prakticky dohrával s příležitostmi na obou stranách, ale gólu dosáhli pouze hosté, když brankový účet zápasu dokonal Kamil Presl



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Václav Kovář: Po zodpovědném výkonu jsme zaslouženě vyhráli, ovšem konečný výsledek je pro domácí krutý. Naším nejlepším hráčem byl třígólový Filip Pelouch.

TJ Záhoří
Václav Hranička: Vítězství Záhoří bylo zasloužené, předvedlo zodpovědný výkon, zejména v prvním poločase. Výsledek je pro Setecké krutý, na čemž se shodly obě strany. Dle mého názoru hrála proti nejlepšímu mužstvu, které je v jarní části potkalo. Hráčem zápasu za náš tým navrhuji Josefa Bradáče, který podal bojovný, odpovědný výkon.



Sestavy


TJ Seč
J. Jiříček [-] - M. Žamburek [-] , M. Fotr [-] , J. Reidl [-] , I. Salcop [-] , M. Žanda [-] , M. Ulč [-] , R. Vlk [-] , J. Bradáč [-] , J. Krsek [-] , R. Černovský [-]

TJ Záhoří
V. Němec [-] - K. Hora [-] , K. Presl [-] , V. Kovář [-] , P. Veselý [-] , M. Zekucia [-] , M. Šlouf [-] , J. Kovář [-] , A. Raška [-] , J. Prokopius [-] , F. Pelouch [-]

Hráči zápasu: F. Pelouch .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.