2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neurazy otočily zápas proti rezervě Hradce


Branky


64. V. Kůs , 81. M. Bárta - 38. J. Kaplan
0

Skvělý obrat v neděli předvedli fotbalisté Neuraz, kteří na vlastní půdě sice prohrávali po prvním poločase s Hradcem B, ale po pauze zabrali a dvěma góly přetočili vývoj duelu na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první část přinesla vedení Hradci B

Na Neurazech od začátku nebyla vůbec znát facka v počtu dvanácti gólů, kterou utrpěli před týdnem. Hned po pár náznacích šancí se domácí přesvědčili, že bych mohli být nebezpeční směrem dopředu a jen nešikovností v zakončení se připravili o rychlou branku. Následně ale i Hradec ukázal, že budou muset domácí bránit. Střed pole byl po celý zápas dost volný a hra se vždy rychle přelévala z útoku do defenzívy. Obě mužstva ale hodně kazila rozehrávku a i když se tedy na obou stranách připravovalo dost slibných příležitostí, před pokutovým územím většinou vždy chyběla kvalitní finální přihrávka a rodily se proto i rychlé brejky. Ke konci prvního poločasu si po jednom ze závarů před brankou Neuraz ale domácí nepohlídali hostujícího záložníka Jiřího Kaplana, který po odrazu střelou na vzdálenější tyč poslal Hradec B do vedení. 

Domácí se nadechli k obratu

I v druhé půli hru poznamenalo velké množství pokažených přihrávek. Postupně ale přece jen Neurazští více zaměstnávali obranu hostů a po jedné povedené střele srovnali. Autorem pěkné trefy byl Václav Kůs. Když už to pak vypadalo, že se nikdo nezmůže na rozhodující branku, povedlo se nakonec ještě domácímu týmu jednou skórovat. Odražený balon se dostal k domácímu Mariu Bártovi, který deset minut před koncem duelu rozhodl, že všechny body zůstanou v Neurazech. Zbývajících deset minut totiž už domácí ubránili a mohli proto po utkání slavit zisk tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Rezerva Hradce k nám přijela jen v jedenácti, tak jsme se navzájem politovali, jak je někdy těžký sehnat jedenáct lidí na fotbal. Nijak se tedy tím pádem na nás ani nemohl projevit šrám z posledního utkání s dvanáctkou. My jsme taky nebyli zase komplet, ale po pár minutách bylo znát, že tohle by mohlo být utkání, kdy budeme soupeři stačit. Bohužel jsme ale v první části inkasovali. V poločasové pauze jsme se ovšem uklidňovali tím, že na Hradec dnes máme a věřili jsme, že i s větrem v zádech snad už konečně zlepšíme zakončení a podaří se nám alespoň vyrovnat. Nakonec jsme se překonali a otočili jsme zápas. Cenné vítězství.

SK Hradec 1946 B
František Mareš: Bohužel jsme ve druhém poločase odpadli fyzicky, čehož domácí tým využil a proměnil své šance. Chyběli nám někteří kluci a byli jsme proto i slabší v útoku. Neurazy zaslouženě vyhrály. Naším nejlepším hráčem byl záložník Tomáš Behenský.



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - M. Bureš [-] , J. Bureš [-] , L. Brabec [-] , M. Martínek [-] , M. Bárta [-] , V. Kůs [-] , J. Uzel [-] , P. Tříska [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

SK Hradec 1946 B
J. Mimra [-] - R. Švarc [-] , L. Varga [-] , J. Šmejkal [-] , S. Calpak [-] - V. Höfer [-] , J. Kaplan [-] , J. Šubrt [-] , J. Hrdina st. [-] , T. Behenský [-] - V. Lepič [-]

ŽK: 33. L. Brabec , 75. J. Uzel .
Hráči zápasu: L. Brabec - T. Behenský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamec Václav - VLADAŘ Josef (N), KROUPA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.