1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o postup vítěze nepřinesl, rozhodovat bude celkové skóre


Branky


0

Před zápasem bylo jasné, že případný vítěz tohoto zápasu oslaví druhé místo v tabulce a stím spojený i postup do Okresního přeboru. Lepší výchozí pozici měli hosté, ale penaltový rozstřel ovládnout nedokázali. Stalo se tak, že oba týmy se dostali na stejný počet bodů. O den později je doplnily i Lužany. Současná tabulka určuje jako postupujícího tým z Chlumčan. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivnější poločas

Na obou týmech bylo vidět, že vědí, o co hrají. Přesto nebylo k videní přehnaně emocí nebo ostrých faulů. Postupem času přicházely i šance. Za domácí se dostal do velké šance Švec, ale sám před Hůlou zklamal. Podobně dopadl i na druhé straně Šimána, jehož ránu z první vykopl Košan do bezpečí. Vedoucí branku mohl obstarat domácí Korčík, ale ani on nedokázal tváří v tvář Hůlovi uspět. Šance se rodily celý poločas. Brankáři ovšem výrazně převyšovali útočníky a tak se stav neměnil ani po nadějné šanci Lachmana. Oba celky to i několikrát zkoušely z dálky. Bohužel také bez většího úspěchu. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0 

Nudnější poločas

V druhém dějství už se ani jeden tým dopředu příliš nehnal, nikdo nechtěl udělat chybu. Celý druhý poločas by se dal označit jako čekání na penaltový rozstřel. Snad jedinou vyjímku tvořila nadějná možnost hostujícího veterána Lösche, kterému chyběl jen kousíček aby špičkou kopačky dostal balon do sítě, domácí obránce byl ale rychlejší a dostal míč do bezpečí. Po devadesíti minutách byl stav stejný jako před úvodním hvizdem. Rozhodnout tak musely penalty.

Veledůležitý rozstřel

Během sezóny se odehraje nezpočet rozstřelů, ale jen těžko byste hledali důležitější. Domácí se mohli dotáhnout na svého soka, hosté naopak mohli oslavit postup, pokud by vyhráli. Byli to ovšem borci ze Vstiše kdo lépe zvládl vypjatý okamžik a pořádně zamotali boj o druhé místo a přímý postup do okresu.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí (hráč TJ Vstiš): "Na obou týmech bylo znát, že jde o hodně. V prvním poločase byli k vidění několik vyložených šancí, gól ale nepadl. Druhý poločas byl bojovný, ani jeden tým se nechtěl pouštět do větších akcí. S trochou štěstí jsme ovládli penaltový rozstřel a tím pádem bychom, podle mého, měli postupovat do okresu my."

TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Nebylo to tak vyhecované jak jsem čekal, hrálo se poměrně v klidu. Hrálo se na obě strany, ale nebezpečnější jsme byli my. V druhém poločase se už moc nehrálo a spíše se čekalo na penalty. Boj o druhé místo bude ještě zamotaný. Nejspíš se tam sejdeme tři týmy se stejným počtem bodů."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - T. Maday [-] , A. Ježek [-] (73. V. Rybka [-] ) , M. Korčík [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , P. Švec [-] , P. Purdeš [-] , M. Švec [-] , J. Kraus [-] (46. M. Kaiser [-] ) , V. Hřebec [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , T. Lachman [-] , J. Janoušek [-] (89. K. Dolanský [-] ) , D. Petrželka [-] (64. F. Lösch [-] ) , P. Šimána [-] (40. L. Vajai [-] ) , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 88. T. Krejčí - 88. F. Lösch .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Němec Michal - ŠVEC Martin (N), CHLAD Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.