2:1
(1:0)
63. M. Rath
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum utekl sestupovým pozicím


Branky


44. T. Červenka , 78. J. Vacek - 63. M. Rath
0

Chlum věděl, že případná výhra nad Lužany jim dopřeje téměř určitě jistotu záchrany, a o to větší motivaci měli domácí borci. Naopak Lužany bojují o druhé místo a případný postup. Jasného favroita ale v zápase nehledejte. Ve Chlumu se těžko vítězí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

První poločas začal v dobrém tempu a hrál se vyrovnaný fotbal. Oba týmy se snažily kombinovat a hrát útočně. Přesto v úvodu moc šancí k vidění nebylo. Hosté byly v úvodu přece jen o trochu lepší a navíc měli výbornou šanci na skórování. Ve 26. minutě totiž kopali pokutový kop. Střela však měla pro Kvíderu ideální výšku a směr a na penaltě si tak smlsnul. Od toho okamžiku hra byla nervóznější a docházelo k menším roztržkám. Od penalty se Chlum dostával k zakončení častěji než hosté, ale i ti nadále hrozili. Šance domácích přicházely převážně ze standardních situací, ať už rohů či autů . Když už se zdálo, že poločas skončí bez branek, dostal se balon k Eretovi, který jej na polovině hřiště přihrál na Červenku, jenž postupoval do samostatného úniku. Ač jej dobíhal hostující obránce, tak Červenka nezazmatkoval a mazácky vystřelil podél padajícího brankáře.

Vítězná branka

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří nutně potřebovali vstřelit gól. A to se jim také povedlo. Po několika nedorazech v chlumské obraně se ve vápně ocitl Rath a vyrovnal na 1:1. V dalších minutách byla hra poměrně rozkouskovaná a zjitřené emoce byly vidění na obou stranách. Hosté měli ve druhé půli ještě jednu větší šanci, když balon už málem skončil v síti, ale dobře zakročil Calta. Na druhé straně měl dobrou příležitost aktivní Červenka, ale střelu přibližně z penaltového puntíku mu zblokoval hostující hráč. Oba týmy chtěly vstřelit vítěznou branku, ale zdálo se, že už gol nepadne. Pak ale Červenka výborně vyslal Vacka, který byl v souboji důraznější a poté zkušeně zakončil nad padajícího golmana hostí. Ve zbytku utkání už se hosté do šance nedostali. Domácí si ještě po rohu vypracovali jednu příležitost, ale balon v síti neskončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Dnešní zápas jsme odehráli výborně. Hráli jsme dobře a důrazně v obraně a zároveň jsme byli nebezpeční v útoku. Přestože šance byly na obou stranách a utkání bylo vyrovnané, myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, neboť jsme šli za třemi body více než soupeř. Výhra pro nás je o to cennější, že nám již zajistila záchranu."




Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - J. Vacek [-] , P. Bořík [-] , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (89. L. Martínek [-] ) , L. Hajšman [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

TJ Sokol Lužany
M. Toma [-] - K. Naxera [-] , J. Hřebec [-] , F. Tykal [-] , V. Šašek [-] (26. P. Pecháček [-] ) , J. Pecl [-] , M. Rath [-] , M. Havránek [-] , M. Dietl [-] , A. Hajžman [-] , P. Hodan [-]

ŽK: 68. M. Dietl .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Homr Michal - ŠINDELÁŘ Petr (N), ŠTYCH Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.