0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 14:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Střížovice dokázaly udržet krok jen poločas


Branky


0

Ve Střížovicích je problém s nedostatkem hráčů už ohraná písnička, která se opakuje zápas co zápas. Jinak tomu nebylo ani tentokrát. K zápasu dokonce nastoupili domácí pouze v devíti lidech. To Vstiš přijela v dostatečném počtu hráčů, navíc stále ještě bojuje o přední příčky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozená penalta

Hosté, věděmi si své početní převahy se od prvních minut snažili držet balon a postupnou kombinací překonat defenzivní blok domácích. V 15. minutě se jim podařilo překonat domácího golaman poprvé. Přetažený centr si na zadní tyči našel Purdeš a propálil Pelikána. Vstiě jako by vedoucí branka uklidnila a neměla už snahu nějak se cpát dopředu. Domácí toho dokázali využít a vyrovnat hru. V posledních minutách první půle dostali jedinečnou příležitost vyrovnat. Po ruce jednoho z obránců nařídil sudí pokutový kop. Exekutor ale namířil pouze do břevna. Poločas skončil 0:1. 

Druhý poločas

V druhém poločase se už pochopitelně dostavovala únava některých domácích hráčů a na tempu hry to bylo znát. Hosté se podruhé prosadili v 54. minutě, kdy se trefil Korčík. Za tři minuty bylo skóro zase vyšší. Balon z autového vhazování vypadl brankáři a dobíhající Vodička si dokázal poradit. 0:3. Tečku za zápasem udělal Kaiser, který se prosadil po zpětné přihrávce na vápno. Domácí tak i přes sympatický výkon nemají ani bod a navíc čtyřikrát inkasovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Sestavu jsme dali dohromady na poslední chvíli. Hráli jsme pouze v devíti lidech. I přesto jsme odehráli vyrovnaný poločas. V závěru jsme nedali penaltu. Druhý poločas už jsme neměli dostatek sil."

TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Do Střížovic jsme se netěšili, protože soupeř hraje tvrdý, nepříjemný fotbal. Soupeř hrál v devíti, čímž nám to usnadnil. Byli jsme více na balonu a domácí přehrávali. Po vedoucí brance jsme ale přestali hrát. Do druhé půlky jsme nastoupili lépe, podařilo se nám dát dva rychlé góly a rozhodnout zápas. Zbytek zápasu už jsme si pohlídali. Z naší strany to nebyl ideální výkon."



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - V. Běhálek [-] , M. Houdek [-] , M. Valeš [-] , M. Valeš [-] , P. Šašek [-] , J. Hrubý [-] , V. Hrubý [-] , M. Brejcha [-]

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - T. Maday [-] , A. Ježek [-] (65. V. Hřebec [-] ) , M. Korčík [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , R. Švec [-] (71. M. Kaiser [-] ) , P. Purdeš [-] , M. Švec [-] , J. Kraus [-] (75. V. Rybka [-] ) , O. Vodička [-]

ŽK: 42. V. Běhálek , 62. M. Houdek , 75. M. Valeš - 42. A. Ježek .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - HOUDEK Václav (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.