1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 14:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvorec vytěžil z minima maximum


Branky


0

Vstiš může ještě v posledních kolech zabojovat o druhé místo, má tak o motivaci postaráno. To Dvorec už má jistý klidný střed tabulky a může si tak zbytek sezónu užít. V samotném zápase pak hosté uštědřili domácícm lekci z produktivity. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka

Vstiš byla od úvodních minut aktivnějším týmem. Svou územní převahu dokázala přetavit v několik nadějných pozic pro zakončení, ale překonat Končela v bráně se jim zatím nepodařilo. Slovo si tak vzali hosté. Po pravé straně utekl Kalabza, přihrál balon Gregušovi, který ranou k tyči otevřel skóre zápasu. Domácí se v prvním poločase už na odpověd nezmohli a i přes optickou převahu tak v poločase prohrávali 0:1. 

Marná snaha

Druhý poločas v podstatě kopíroval ten první, domácí tvořili hru a dobývali dvorecké vápno. Obrana ale kompaktně bránila a vyrovnání nedovolila. Přišel tak další trest pro Vstiš. Miroslav Greguš utekl domácí obraně a předložil míč Duškovi, který si v zakončení věděl rady. 0:2. V 80. minutě se konečně dočkali i domácí. Do střelecké listiny se zapsal Korčík a zápas tak nabídl zajímavou poslední desetiminutovku. Vstiš se hnala dopředu jak jen to šlo, ale vypadalo to, jako by jim dnes nebylo souzeno uhrát nějaký bod. Definitivní tečku za zápasem tak udělal nejlepší muž zápasu Greguš v 92. minutě, kdy utekl obraně, obešel brankáře a poslal míč do sítě. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "Vytěžili jsme z minima maximum. Domácí byli lepší, jak herně, technicky, tak i do počtu šancí. Bojovností a srdíčkem jsme to uhráli."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - A. Ježek [-] (76. J. Kraus [-] ) , P. Švec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , R. Švec [-] (68. M. Korčík [-] ) , P. Kožíšek [-] , P. Purdeš [-] , M. Švec [-] , V. Hřebec [-] , O. Vodička [-]

TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - L. Trhlík [-] , O. Košán [-] , P. Kalabza [-] (76. Š. Terč [-] ) , P. Kalabza [-] (91. P. Greguš [-] ) , M. Matějov [-] , M. Dušek [-] , P. Brožovský [-] , M. Greguš [-] , M. Fiala [-] , Z. Tomaščík [-]

ŽK: 89. M. Dušek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šiška Pavel - ŠVEC Petr (N), ZDVOŘÁČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.