5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Střížovice neměly v Chlumčanech šanci


Branky


14. J. Vlček (p.) , 41. T. Lachman , 49. M. Vojáček , 81. T. Lachman , 82. J. Kastner (p.)
0

Domácí tým zkusí ještě v posledních kolech zaútočit na druhé místo, proto potřebuje teď doma zdolat Střížovice. Hosté to domácím hodně usnadnili, když přijeli pouze v devíti lidech. Zápas tomu také odpovídal, domácí jasně kontrolovali hru a otázkou byla jen výše skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Od prvních minut bylo jasné, že hosté jen těžko odvezou nějaké body, přesto zodpovědně bránili a domácím to dělalo problém. Když už se Chlumčany dostaly do šance, Pelikán podržel Střížovice. V 14. minutě došlo k faulu na Regnera a sudí nařídil penaltu. K ní si stoupl Vlček a poslal domu Keramiku do vedení. Následoval časový úsek, kdy domácí zahodili několik obrovských šancí. Další gól tak přišel až v 41. minutě, kdy se šajtlí prosadil Lachman. Poločas byl 2:0. 

Druhý poločas

Ve druhém dějství byl obraz hry naprosto totožný. Hosté pouze bránili a domácí zahazovali šance. V 49. minutě vypadl hostujícímu brankáři centr a Vojáček dorážel míč do prázdné branky. 3:0. V další půlhodině se domácím nedařilo najít recept na překonání Pelikána, přesto se o výsledek nemuseli obávat. Čtvrtou branku přidal po dorážce Lachman a definitivní tečku za zápasem udělal z pokutového kopu Kastner. Chlumčany tak stále drží krok s čelem tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Hosté přijeli v devíti lidech, takže zápas byl jednoznačný. Soupeř od začátku bránil na vápně a nám nějakou dobu trvalo, než jsme se dokázali prosadit. Trochu mě zklamal výkon rozhodčího."




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , T. Lachman [-] , V. Regner [-] , L. Tomášek [-] (67. L. Vajai [-] ) , L. Jeslínek [-] (77. K. Dolanský [-] ) , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - M. Houdek [-] , V. Běhálek [-] , A. Zatorskyy [-] , J. Čížek [-] , R. Klíma [-] , P. Šašek [-] , J. Hrubý [-] , M. Brejcha [-]

ŽK: 22. L. Tomášek , 62. V. Regner , 63. M. Vojáček - 57. M. Houdek , 82. O. Pelikán .
Hráči zápasu: V. Regner .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - PLAMÍNEK Zdeněk, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.