Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí doma rozstřílelo Chlum


0

Poříčí je v domácím prostředí velice silný soupeř a už to pocítil nejeden tým. Své štěstí sem přijel zkusit Chlum, který se díky povedenému jaru dostal do poměrně klidných vod. Na záchranu ale ještě nějaké body potřebovat bude. Zápas nakonec dopadl jednoznačně ve prospěch domácího celku, který přibalil Chlumu na cestu domů pět gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

První půle se hrála v dobrém tempu a velkou část za silného deště. Trávník byl dobře připraven, což nahrávalo hře po zemi. Navíc díky dešti měl balon rychlý skluz. Déšť však zapříčinil i několikeré podklouznutí hráčů na obou stranách. Domácí kombinovali lépe a měli územní převahu, když se snažili o kombinační hru od obránců s občasnými průniky, či křížnými centry do vápna. Dostali se k několika slibným náznakům a zakončením, ale dlouho se nejednalo o výraznější nebezpečí. Hosté se naopak spoléhali především na rychlé protiútoky a kvalitní obranu. Dva z jejich brejků se jim povedlo dotáhnout k nebezpečnému zakončení. Nejprve po několika rychlejších přihrávkách potáhl balon Eret a svou ránu otřel o tyč. V dalším zakončení střílel těsně zpoza šestnáctky vysoko nad Heřman. Když už se zdálo, že by půle mohla skončit bez branek, přišel centr na volného Šestáka, který nikým nehlídán hlavou skóroval.

Debakl

Do druhé půle šli hosté s cílem vyrovnat a nedat svoji kůži lacino, stal se však opak. Domácí začali zvyšovat obrátky a přehrávali soupeře. Rozhodující moment byl druhý gól, který Poříčí uklidnil, naopak hosty naprosto rozhodil a ti polevili ve svém nadějném výkonu z první půle. Autorem gólu byl Filip Brudna. Domácí se víc a víc dostávali do nebezpečného zakončení. V 64. minutě se po rohovém kopu dokázal prosadit Šesták a vypadlo to, že o osudu zápasu je rozhodnuto. Navíc za chvíli se po brejku zjevil sám před brankářem Šamšula a zvýšil už na 4:0. Deset minut před koncem hosté trochu zdramatizovali utkání, když po milimetrové Heřmanově přihrávce postupoval Eret sám na golmana a proměnil. Ten samý hráč navíc mohl za minutu přidat druhou branku, kdy oklamal jednoho z bránících hráčů a vystřelil. Jeho střela ale pouze orazítkovala tyč. Chlum to ale nabudilo a chtěl v posledních minutách ještě něco udělat se zápasem. Přišel ovšem pátý gól domácích, kdy se Šamšula vyhnul ofsajdové pasti a překonal Kvíderu. Pak už se zápas pouze dohrával. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí B
TJ Sokol Spálené Poříčí: Tým se v tomto kole k zápasu nevyjádřil.

TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): Na dobře připraveném trávníku jsme chtěli hrát odzadu a po zemi, ale často jsme se zbytečně a zbrkle zbavovali balonů a spíše je nakopávali. Přesto byla první půle celkem vyrovnaná, dobře jsme bránili a eliminovali útoky domácích, takže nás mrzí, že jsme inkasovali gól těsně před poločasem. Ve druhé půli jsme ale naprosto selhali a můžeme být rádi, že jsme neinkasovali více branek. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
S. Hefert [-] - J. Louda [-] , J. Pelc [-] (80. K. Fehierpataky [-] ) , F. Brudna [-] - M. Hofman [-] (77. V. Janoušek [-] ) , O. Homolka [-] , R. Bořík [-] , M. Krejčí [-] - D. Hulec [-] , M. Šesták [-] (80. J. Tupý [-] ) , M. Šamšula [-] -

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - P. Šindelář [-] , J. Pelikán [-] (53. L. Hajšman [-] ) , P. Bořík [-] , M. Wagner [-] (46. M. Archalous [-] ) , T. Červenka [-] , S. Eret [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šiška Pavel - TUPÝ Luděk (N), VALEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.