0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice bojovaly co to šlo, nakonec ale chvíli před koncem podlehly


Branky


0

Po podzimní části v podstatě první sestupující. Nicméně díky výbornému jaru se celek Ladislava Mourka dostal do kontaktu s ostatními celky a drží naději na záchranu. V dalším zápase je ale čekala největší zkouška, suverénní tým třetí třídy. Blovice. Dnešice ve zkoušce obstály, odehrály výborné utkání a sahaly po bodech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V úvodním dějství se toho moc neudálo. Hrálo se poměrně tvrdě, což dokazuje i několik žlutých karet. Více na balonu byli hosté, ti také tvořili hru a domácí spíše čekali na možnost zaútočit z brejku. Žádný z týmů se ale v prvním poločase neprosadil, takže stal zůstal bez branek.

Rozhodující branka

Obraz hry se v druhém poločase vůbec nezměnil. Hosté se snažili tvořit hru a rozhodnout utkání. Domácím naopak vyhovovalo hraní na remízu. O velice cenný bod nakonec Dnešice přišly v 82. minutě, kdy se dokázal prosadit Václav Davídek. Domácí se pokoušeli v závěru srovnat stav utkání, ale už to bylo nad jejich síly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Na těžkém terénu jsme odehráli vyrovnaný zápas. Soupeř byl herně lepší, my jsme se mu vyrovnali bojovností. Bohužel chvíli před koncem jsme inkasovali, podle mě by zápasu více slušela remíza."




Sestavy


TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - V. Vlk [-] , I. Frous [-] - J. Bláha [-] , J. Bešta [-] , R. Bagoš [-] - M. Schlehofer [-] - M. Jaroš [-] (84. J. Cader [-] ) , S. Duspiva [-] , B. Schlehofer [-] , V. Hora [-] (68. J. Purdeš [-] )

TJ Sokol Blovice
V. Hudák [-] - O. Laibl [-] , T. Kotous [-] (90. J. Stegmuller [-] ) , J. Veselovský [-] , J. Diviš [-] (87. J. Nováček [-] ) , R. Šabata [-] (70. T. Matoušek [-] ) , P. Malý [-] , K. Hajský [-] , J. Sýkora [-] , V. Davídek [-] , A. Zdvořáček [-] (51. M. Štětina [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - VOKÁČ Petr (N), SÝKORA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.