Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Lužanech


Branky


0

Lužany jsou poslední tým, který má ještě alespoň trochu reálnou šanci sesadit Blovice z trůnu. Tentokrát jim byl soupeřem celek z Poříčí, který se drží v klidném středu tabulky. Utkání nabídlo parádní představení obou týmů a spoustu gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Od úvodních minut bylo znát, že oba týmy chtějí hrát především směrem dopředu. Už v deváté minutě poslal Karel Naxera domácí do vedení. Šance přicházely na obou stranách, ale lepší produktivitu ukázali domácí, když v 19. minutě poslal míč do sítě Dominik Běl. Odpověď za hosty přichystal o pár minut později Ladislav Mošna. Uběhla ovšem jen jedna minuta domácí už vedli opět o dvě branky. Prosadil se Pavel Pecháček. To bylo, co se týče gólů, vše z prvního poločasu. 

Vyrovnání v poslední minutě

Do druhé půle vstoupilo Poříčí aktivněji a vytvořilo si několik nadějných šancí na snížení. Povedlo se to ale až v 65. minutě. Postaral se o to Novotný. V 75. minutě naskočil mna hřiště mladý Janoušek aby o tři minuty později vyrovnal stav utkání. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou dokázaly Lužany opět získat vedení zásluhou Hodana. Ani to ale nebyla finální podoba výsledku. Tu přichystal až v poslední minutě znovu Janoušek a ukázal, že trenér měl šťastnou ruky když ho tam poslal. 

Penalty pro domácí

V rozstřelu se lépe vedlo domácím borcům, kteří si tak připisují alespoň dva body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Spálené Poříčí B
Ladislav Mošna (hráč TJ Spálené Poříčí): "První poločas byl na šance vyrovnaný, ale produktivnější byli domácí. V druhém poločase jsme na domácí vlítl a srovnali. Remíza nakonec asi zasloužená. celý západ doprovázela sporná rozhodnutí pomezního."



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - A. Hajžman [-] , L. Janeček [-] (80. I. Kolečkář [-] ) , D. Běl [-] , M. Frána [-] (55. V. Šašek [-] ) , K. Naxera [-] , M. Kowalski [-] (23. P. Pecháček [-] ) , P. Hodan [-] , J. Pecl [-] , M. Dietl [-] , M. Havránek [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí B
D. Hroněk [-] - K. Kalista [-] - M. Krejčí [-] , M. Hofman [-] (65. D. Hulec [-] ) , J. Tupý [-] , J. Louda [-] - M. Šamšula [-] (75. V. Janoušek [-] ) , L. Mošna [-] - J. Novák [-] , V. Novotný [-] , J. Pelc [-]

ŽK: 37. M. Frána - 47. V. Novotný , 78. J. Novák , 88. K. Kalista .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - ŠTYCH Karel (N), BRUDNA Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.