Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Schlehoferův zápas


Branky


0

V tomto zápase se potkaly dva týmy, které mají na jaře velmi dobrou formu. Domácí Dnešice díky tomu živí ještě naději na záchranu. Hostům zase chybí jen kousek k jistotě setrvání v soutěži. Utkání tak nemělo jasného favorita a podle toho se také odvíjelo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtící brejky

Od úvodních minut byl lepší hostující celek, který přehrával domácí. Obrana Dnešic ale fungovala výborně a nepouštěla soupeře do větších šancí. V 7. minutě přišla brejková situace domácích. Míč se dostal k Martinu Schlehoferovi, ten si proti obránci poradil a v zakončení nedal Regnerovi šanci. 1:0. Následoval úsek zápasu, kdy nebylo k vidění příliš šancí ani fotbalových akcí. Na další gól se čekalo až do 31. minuty, kdy opět utekl Schlehofer a i podruhé překonal Regnera. Merklínu se podařilo rychle reagovat. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Stanislav Špirk. Ještě do poločasu si Dnešice opět uzmuly dvoubrankové vedení. A opět to byl po brejku zakončující Schlehofer, který rozjásal domácí fanoušky. Poločas byl 3:1. 

Marné dotahování

I ve druhém poločase měli ze hry více hosté, dlouho se jim to však nedařilo přetavit v gól. V 58. minutě opět utekl merklínské obraně Schlehofer, jeho střelu ovšem zastavila tyčka, od které se balon odrazil přímo k Václavu Horovi a ten zvýšil na 4:1. Následně se domácí už pouze zatáhl a bránili nadějné vedení.  V 71. minutě se hostům podařilo snížit. Ve skrumáži se nejlépe zorientoval Bešta a uklidil míč do sítě. Za pět minut byl zápas opět otevřený. Na rozdíl jedné branky snížil hlavičkou Kamil Kubát. Hosté se hnali za vyrovnáním, ale domácí obrana už další inkasovanou branku nedopustila. Dnešice si tak připisují stěžejní tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Soupeř byl herně lepší než my, to musím říct. My jsme hlavně bojovali a dařili se nám brejky. Tabulka už vypadá nadějněji po tomto vítězství."

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Fotbal je kolektivní sport, ale nás porazil jeden hráč."



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - V. Vlk [-] , R. Bárta [-] , I. Frous [-] - R. Bagoš [-] , J. Bešta [-] , J. Bláha [-] - D. Turek [-] , M. Schlehofer [-] (87. T. Bac [-] ) - V. Hora [-] , B. Schlehofer [-]

TJ Sokol Merklín B
D. Regner [-] - O. Haník [-] (82. D. Marek [-] ) , S. Špirk [-] , T. Grüner [-] (74. R. Kubát [-] ) , M. Voráček [-] (63. J. Ušiak [-] ) , M. Liška [-] , K. Kubát [-] , L. Velek [-] , Z. Regner [-] , Z. Bešta [-] , S. Žižka [-]

ŽK: 9. R. Bárta , 22. J. Bešta - 15. Z. Bešta , 43. K. Kubát , 67. O. Haník .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Lažánek Karel - VOKÁČ Petr (N), KREJČÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.