Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Wagner sestřelil Losinou


Branky


0

Chlumu se v jarní části sezóny poměrně daří a pomalu se vzdaluje pásmu sestupu. V dalším zápase je čekal celek také namočený v sestupových bojích, Losiná. Tu čeká ještě kruté cesta za záchranou a tento zápas bude jeden z klíčových. V domácím dresu zářil nejlepší střelec týmu Michal Wagner, hosté jej nedokázali zastavit, a to se jim stalo osudným. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Úvod zápasu patřil Chlumu. Už ve 3. minutě se Červenka opřel do míče zpoza vápna. Brankář jeho střelu vyrazil pouze k Eretovi, míč ale netrefil jak chtěl a ten se nakonec dostal až k Pelikánovi, který jej poslal na hlavu Wagnera, který otevřel skóre zápasu. Domácí vstřelená branka povzbudila a pokračovali v dobrém výkonu. Na 2:0 mohl zvýšit Eret, který si naběhl na přihrávku za obranu. V zakončení ale volil razanci, míč ovšem netrefil tak jak chtěl. Postupem času aktivita domácích polevovala. Hosté na to odpověděli sérií standartní situací. Po jednom z rohových kopů se dostal k zakončení Dalibor Zeman a vyrovnal stav utkání na 1:1. Poločas tím výsledkem také skončil. 

Dokonaný hattrick

Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný, bez větší šance na obou stranách. První vážnější akci druhé půle přinesla až 63. minuta. Bořík poslal balon na Heřmana, který si všiml ještě lépe postaveného Wagnera a přihrál mu. Nejlepší střelec domácích už neměl problém poslat balon do poloprázdné branky. Po pár minutách zahrával Calta rohový kop. Jeho střílený centr míč dokázal Štěpanovský ještě před čárou vyrazit, ale pouze k nohám Červenky, který měl snadnou práci. Od té chvíle byli domácí jasně lepším týmem. Zvýšit vedení mohla dvojice Wagner s Heřmanem, ale v zakončení si dávali přednost a nic z šance nebylo. Komplikace pro domácí přišla v 71. minutě, kdy Oldřich Freml proměnil pokutový kop. Dvougólové vedení mohl Chlumu vrátit Ernest, ale jeho hlavička po rohovém kopu nebyla přesná. V 78. minutě už se opět slavilo. Wagner dokonal hattrick. Zbytek zápasu se spíše už jen dohrával a domácí si v poklidu kráčeli pro tři body. V 82. minutě udělal tečku za zápasem Michal Wagner. Korunoval tak svůj skvělý výkon. Zápas nakonec skončil vysokým vítězstvím Chlumu 5:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Na tabulku se nám po tomto kole kouká zase o něco lépe. Získali jsme další tři body, které jsou pro nás velmi důležité. V průběhu utkání jsme nehráli zcela podle našich představ, ale závěr utkání nám vyšel na jedničku. Kdybychom proměnili všechny své šance, mohlo být rozhodnuto ještě dřív a závěr utkání jsme si mohli více užít."




Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - J. Pelikán [-] , P. Bořík [-] (63. V. Ernest [-] ) , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (81. L. Hajšman [-] ) , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

TJ Sokol Losiná B
M. Štěpánovský [-] - R. Mádr [-] (69. M. Lepší [-] ) , T. Páník [-] , J. Hrach [-] - V. Topinka [-] - L. Jánský [-] , D. Šlais [-] (58. T. Albl [-] ) , O. Fremr [-] , D. Zeman [-] - T. Karl [-] , Č. Velíšek [-]

ŽK: 36. V. Calta , 70. D. Kvídera - 66. T. Karl , 83. Č. Velíšek .
Hráči zápasu: M. Wagner .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - ŠINDELÁŘ Petr (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.