Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice zase o krok blíž záchraně


0

Úvod jara zastihl Dnešice ve skvělé formě, která jim dává naději, že i příští rok budou součástí III. třídy. Poslední kdo to odskákal byla Lukavice a každý teď ví, že Dnešicím už je nečekají lehké zápasy. Soupeřem jim tentokrát ale byl silný celek ze Spáleného Poříčí. Ten na jaře prohrál pouze v Chlumčanech a tak si na domácí věřil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný první poločas domácích

Úvod zápasu vycházel líp domácím ze kterých bylo cítil sebevědomí z posledních zápasů. V 9. minutě se k rozehrávání standartní situace postavil Jindřich Bešta a centrovaným míčem našel přesně hlavu Martina Schlehofera, který poslal balon do protipohybu brankáře. I nadále byl o něco lepší domácí celek. Pramenil z toho i druhý gól. Výborně hrající Bešta vybojoval balon ve středu pole. Poslal jej za obranu přímo do běhu Martinu Schlehoferovi, který udělal brankáři kličku a poslal míč do branky. Poříčí si vytvořilo také několik nadějných pozic, ale špatná finální fáze jim nedovolila korigovat stav. Do ještě lepší pozice se Dnešice mohly dostat po jedné ze střel, ale balon skončil na břevně. Poločasové skóre bylo 2:0. 

Převaha hostů

Cíl domácích do druhého poločasu byl jasný. Za žádnou cenu nepustit vedení a připsat si další veledůležité body v boji o záchranu. Přesně tak i svěřenci Ladislava Mourka hráli. Soupeř sice postupem času získával převahu, ale důsledná obrana je nepouštěla do jasných šancí. Když už nějaké zakončení letělo až na branku, zasáhl Jehlík. Dnešice mohly navýšit vedení po povedené střele, ale ta stejně jako v prvním poločase skončila na břevně. Hosté se dočkali vytouženého snížení v 81. minutě. Postaral se o něj Michal Šamšula. Domácí se pak už pouze zatáhli a bránili vedení. Nakonec se jim to podařilo a připsali si tak důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "První poločas jsme byli trochu lepší než soupeř a zaslouženě vedli 2:0. V druhém poločase jsme si dali za úkol už to hlavně udržet a nikam se příliš nehnat. Ke konci zápasu byl soupeř ve všem lepší a zatlačil nás. Pro nás dobré tři body."




Sestavy


TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - S. Duspiva [-] , I. Frous [-] , V. Vlk [-] , D. Váně [-] - D. Schuster [-] (60. V. Hora [-] ) , R. Bagoš [-] , J. Bešta [-] , J. Bláha [-] - M. Schlehofer [-] (65. B. Schlehofer [-] ) , K. Schlehofer [-] (28. J. Purdeš [-] ) -

TJ Sokol Spálené Poříčí B
D. Hroněk [-] - Š. Kuneš [-] , R. Vaidiš [-] , K. Kalista [-] - M. Hofman [-] , M. Krejčí [-] , M. Šamšula [-] - D. Hulec [-] , P. Byron [-] - V. Janoušek [-] (88. J. Pelc [-] ) , S. Hefert [-]

ŽK: 36. M. Schlehofer , 48. D. Schuster , 68. J. Bešta - 28. R. Vaidiš , 36. M. Hofman , 80. M. Šamšula .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KLIK Jiří - VOKÁČ Petr (N), BRUDNA Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.