Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pouťové utkání v Merklíně


Branky


20. J. Liška , 32. M. Balák , 39. J. Liška , 56. S. Špirk , 74. D. Tesárek , 88. V. Vopička - 13. P. Brašna , 30. L. Vlček , 34. V. Pikhart (p.) , 61. P. Juráš
0

Merklínské béčko má v jarní části sezóny poměrně dobrou formu a drží se uprostřed tabulky. Hosté z Letin zase v zimě našly nového trenéra, který má pomoct udržet soutěž. Zápas těchto dvou celků měl vše co mít měl. Dostatek fanoušků, pěkný trávník i počasí, kvalitního rozhodčího ale hlavně deset vstřelených gólů.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek představení

Hned úvodní minuty naznačily, že zápas bude velice atraktivní. Oba týmy se soustředili více na útok než bránění a důkazem toho byl vedoucí gól Letin, o který se postaral jejich nejlepší střelec Petr Brašna. Domácí se ale nenechali zaskočit a s odpovědí přispěchali ve 20. minutě. Po roční pauze se dokázal prosadit Jaromír Liška. Remízový stav vydržet jen deset minut, poté šli do vedení opět hosté. Zasloužil se o to Lukáš Vlček.  Letiny se ani nestihly pořádně doradovat a Martin Hop už musel lovit míč ze sítě. O vyrovnání se postaral Milan Balák. To ale nebylo zdaleka všechno z prvního poločasu. V 34. minutě došlo k faulu ve vápně domácích a rozhodčí nařídil penaltu. Exekuci si vzal na starost Vít Pikhart a dopřál Letinám potřetí v zápase vedení. Ani tento gól ale neznamenal poločasový stav. V 39. minutě upravil na 3:3 svým druhým gólem Jaromír Liška.

Domácí odskočili

Druhý poločas pokračoval tam, kde první skončil s jediným rozdílem. Poprvé v zápase se do vedení dostal domácí tým. Postaral se o tom kapitán Stanislav Špirk. Roli dotahujícího týmu však zvládly i Letiny. V 61. minutě vyrovnal Petr Juráš. Šance přicházely pořád, ale na gól se chvíli čekalo. Opět to byl Merklín který šel do vedení. Postaral se o to Daniel Tesárek. Hosté následně ještě více zofenzivnili hru, domácí obranu už ale pracovala naplno. V 88. minutě se po brejku dokázal prosadit Václav Vopička a upravil na konečných 6:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Nazval bych to pouťák. První poločas jsme vždy dotahovali a ve druhém už jsme byli lepší. Šancí bylo mnohem více než gólů. Pěkný utkání, vše klaplo jak mělo."




Sestavy


TJ Sokol Merklín B
D. Regner [-] - D. Tesárek [-] , S. Špirk [-] , T. Bešta [-] , J. Liška [-] , M. Liška [-] , L. Velek [-] (80. V. Vopička [-] ) , M. Balák [-] (46. D. Marek [-] ) , Z. Regner [-] (75. R. Kubát [-] ) , Z. Bešta [-] , S. Žižka [-]

SK Letiny
M. Hop [-] - L. Kohút [-] (55. M. Matejov [-] ) , P. Juráš [-] , R. Přibáň [-] , Z. Hraběta [-] , P. Přibáň [-] , L. Vlček [-] , J. Baumruk [-] , V. Pikhart [-] , P. Brašna [-] , M. Baxa [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Homr Michal - ANDERLE Jan (N), KOŘÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.