2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany zpátky na vlně


Branky


0

Lužany na jaře pokračují ve vyrovnaných výkonech a připsaly si pět bodů z úvodních dvou utkání. Chlumčany zase minulé kolo přišly o svou sérii bez prohry. V zápase byli o něco lepší hosté, přesto musely rozhodnout až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Od prvních minut bylo na hostech vidět odhodlání vrátit se zpátky na vítěznou vlnu a první krok k tomu udělali už v 8. minutě. Míč se dostal k Löschovi, který jej posunul na Martina Kanáta stojícího na hranici ofsajdu. Rozhodčí praporek nezvedl a Kanát tak mohl postupovat sám na golmana. Svou šanci proměnil a Chlumčany šly do vedení. Ještě do poločasu měli hosté jednu velkou šanci. Tomáš Lachman vybojoval balon u lajny, předložil ho Františku Löschovi a ten z nadějné pozice zasáhl pouze tyč. Poločas tak skončil 0:1.

Povedené střídání

Do druhého poločasu nastoupil za domácí Václav Šašek, což se v průběhu druhého poločasu ukázalo jako klíčové. V 49. minutě minutě vystihl Šašek špatnou malou domu a řítil se sám na Hůlu. Střelou mezi nohy vyrovnal stav utkání. V 60. minutě došlo k závaru před domácí brankou. Lösch odclonil protihráče a k míči se dostal Tomášek, který levou nohou uklidil míč k tyči. I tentokrát však dokázali domácí najít odpověď. V 71. minutě letěl do vápna hostů centr, brankář Hůla si křikl a vyběhl si pro něj. Míč byl ovšem příliš daleko a dřív u něj byl Václav Šašek, jenž hlavou přehodil vyběhnuvšího brankáře. Chvíli před koncem měl míč na půli hřiště Beníček, neměl komu přihrát a tak to z velké dálky zkusil přímo na branku. Pokus byl tak povedený, že domácí brankář jen s obrovským úsilím vytěsnil míč na břevno, obrana následně dostala míč do bezpečí. Zápas tak musely rozhodnout až penalty. 

Penalty vyzněly pro Chlučmany

V penaltovém rozstřelu měli pevnější nervy hosté a odvážejí si tak alespoň dva body.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Keramika Chlumčany): "Řekl bych, že jsme byli asi lepší. V prvním poločase určitě. V druhém se hra trochu vyrovnala. Domácí byli s bodem spokojeni, nás to trochu mrzí, ale dva body bereme."



Sestavy


TJ Sokol Lužany
M. Toma [-] - M. Frána [-] , K. Naxera [-] (46. P. Pecháček [-] ) , P. Hodan [-] , F. Tykal [-] (46. V. Šašek [-] ) , M. Kowalski [-] (90. M. Hřebec [-] ) , J. Pecl [-] , A. Hajžman [-] (65. J. Linhart [-] ) , M. Dietl [-] , M. Havránek [-] , D. Běl [-] (46. M. Toma [-] )

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] , T. Lachman [-] , J. Tomášek [-] , L. Tomášek [-] , L. Jeslínek [-] (83. K. Dolanský [-] ) , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 81. M. Frána .
Hráči zápasu: V. Šašek - M. Kanát .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - VELÍŠEK Jiří, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.