Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pendolíno jede dál


Branky


0

Začátek podzimu byl v podání Chlumčan opravdu katastrofický, ale pak jakoby mávnutím kouzelného proutku se vše otočilo. Přišlo sedm zápasů v řadě bez porážky a to je vyhouplo ze dna tabulky až do lepšího středu tabulky. Spálené Poříčí se naopak opíralo téměř výhradně o domácí půdu, kde neprohrál jediný zápas. Bylo tak otázkou jak si v prvním jarním zápase poradí s těžkým soupeřem. Úvodní zápas těchto celků skončil jasnou výhrou Poříčí 4:0. Domácí tak mají svého soupeři co vracet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivá převaha domácích

V úvodních minutách byla hra vcelku vyrovnaná, ale postupem času získávaly Chlumčany převahu, která se přetavila i v první větší šance. V 20. minutě dostal Tomáš Lachman výbornou přihrávku a ranou o tyč otevřel skóre. Chvíli po úvodním gólu měl na kopačce navýšení Martin Kanát, jeho střela ale skončila na tyči a následná Lachmanova dorážka mířila nad. V 27. minutě rozehrávali domácí trestný kop. Útočící hráč ale míč špatně zpracoval, odražený balon se však dostal pouze k nohám Martina Kanáta a ten poslal balon přes golmana do brány. Za čtyři minuty bylo pro Poříčí ještě hůř. Volný přímý kop z dobré vzdálenosti si vzal na starost Tomáš Lachman. Jeho střelu tečoval jeden z hráčů ve zdi a Varga v bráně se mohl už jen podívat kam míč zapadne. 3:0. Domácí celek byl při chuti. V dalších dvou šancích se objevil znovu Lachman, ale hattricku nedosáhl. V 41. minutě na půli hřiště kombinoval Kanát s Löschem a druhý jmenovaný postupoval sám na golmana. V zakončení volil umístěnou placírku k tyči a Varga byl bez šance. Stále to ale z domácí strany nebylo vše, tečku za prvním poločasem udělal v 43. minutě opět Kanát, kdy krásnou křižnou ranou překonal hostující brankáře. Po poločase tak bylo v podstatě vymalováno. 

Lepší výkon hostů

V druhém poločase bylo na domácím celku vidět jisté uspokojení a jejich výkon už neměl takové parametry jako v poločase prvním. Ke slovu se tak konečně dostali hosté. Bohužel několikrát ztroskotali na výborném Hůlovi v bráně. Chlumčany postupem času prostřídaly hráče a v útočné fázi byly až na jednu výjimku zcela bezzubý. V 70. minutě nacentroval jeden z hostujících záložníků do vápna, kde si balon našel David Šlajs a povedenou ranou snížil hrozivý výsledek. V posledních dvaceti minutách mělo hosté ještě několik nadějných pozic, ale další gól už nepřidali. Chlumčany tak potvrdily formu z konce podzimu a oplatily Poříčí porážku z úvodního duelu.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "První poločas byl jasně v naší režii, ale druhý poločas byl špatný. Trochu jsme fyzicky odešli a soupeř nás přehrával. Výhra ale byla zasloužená."




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] (68. K. Dolanský [-] ) , J. Janoušek [-] , T. Lachman [-] (80. L. Vajai [-] ) , L. Jeslínek [-] (74. T. Fořt [-] ) , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - M. Krejčí [-] , O. Bláha [-] , J. Tupý [-] , D. Šlajs [-] , J. Louda [-] , K. Kalista [-] , D. Hulec [-] (46. J. Novák [-] ) , M. Hofman [-] , M. Davídek [-] , R. Bořík [-]

ŽK: 48. T. Beníček , 74. K. Dolanský , 86. T. Fořt - 35. K. Kalista , 59. L. Varga .
Hráči zápasu: M. Hůla , M. Kanát .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Lažánek Karel - SAMEK Miloslav (N), TUPÝ Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.