0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2017 18:00

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Santusu vyhrálo v Dolních Heřmanicích


Branky


0

Béčko Jívoví potvrdilo nárůst formy a z půdy posledních Dolních Heřmanic si odváží tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali dvoubrankového vedení

Ve středeční dohrávce 17. kola IV.třídy zavítalo béčko Jívoví do Dolních Heřmanic. První poločas ovlivnil silný vítr, který znemožňoval oběma týmům kombinaci. První půle duelu týmů ze spodku tabulky nabídla vyrovnanou podívanou, ale hned v 6. minutě utkání se po standardní situaci Davida Dřímala prosadil Jakub Pohanka - 0:1. V 37. minutě navýšil vedení hostů opět po standardní situaci Dřímala Libor Střecha.

Hosté přidali další dvě branky

Druhá půle byla již v absolutní režii hostujícího celku, jehož hráči kontrolovali výsledek a vytvářeli si i další šance, z kterých dokázali dvě proměnit. V 53. minutě poslal hosty do tříbrankového vedení Miloš Šoukal a na konečných 0:4 upravil v 61. minutě Josef Požár.



Ohlasy k zápasu



FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek: Na zápas jsme přijeli na naše poměry a na to, že to byl venkovní zápas v poměrně hojném počtu. A jelikož se.jednalo o souboj o spodní špici, tak jsme přijeli i se.značným optimismem a v odlehčené náladě. Zápas byl v první půli vyrovnaný. Hosté se.ovšem moc nedostali do zakončení. Což o nás se říci také nedá, až na 2 výborně zahrané standartky v podání D. Dřímala. Myslím si, že za náš poločasový výkon může poměrně velký vítr, který značně komplikoval jakoukoliv kombinaci. Protože si balón doslova dělal, co chtěl. Ve druhé půli se počasí uklidnilo a s tím i my. Soupeře jsme k ničemu nepustili a naopak jsme si vytvářeli poměrně dost šancí a také jsme 2 proměnili. Celkový výsledek 0:4 si myslím je pro domácí krutý, nicméně na body v tomto zápase spíše neměli. A my jsme zaslouženě urvali 3 body. Řekl bych, že i když je trochu pozdě, tak se Jívovský válec opět rozjíždí a my plní odhodlání vyhlížíme v další sezoně rozhodně útok na postup. O ničem jiném se poslední dobou v kabině ani nemluví!



Sestavy


SK Dolní Heřmanice
M. Beránek [-] - M. Žejšek [-] (63. J. Žitnik [-] ) , M. Krištof [-] , J. Prokeš [-] , P. Dočkal [-] - F. Musil [-] (77. L. Láněk [-] ) , Z. Nováček [-] , J. Bílek [-] (66. J. Dočkal [-] ) , . Říha [-] - P. Ambrož [-] , S. Barták [-] -

FC Santus Jívoví B
M. Štryncl [-] - R. Šejnoha [-] (46. P. Částek [-] ) , M. Žejšek [-] (66. D. Mrázek [-] ) , J. Hejtmánek [-] (60. L. Novotný [-] ) , D. Dřímal [-] , J. Pohanka [-] , L. Střecha [-] , S. Krejčí [-] , J. Požár [-] , M. Šoukal [-] (70. V. Uhlíř [-] ) , Z. Šoukal [-]

ŽK: 25. J. Požár .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - ROHOVSKÝ Milan (N), ROHOVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.